Clouddienst of oplossing in Vleuten nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Vleuten.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Vleuten mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Vleuten! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Vleuten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Vleuten en andere plaatsen waar we actief zijn:

Vleuten is een woonplaats in het westelijk deel van de Nederlandse gemeente Utrecht. Tot 2001 vormden de woonplaatsen Vleuten, De Meern en Haarzuilens de gemeente Vleuten-De Meern. Deze gemeente was ontstaan op 1 januari 1954 uit een fusie van de vroegere gemeenten Vleuten, Haarzuilens, een deel van Oudenrijn en het grootste deel van Veldhuizen. Op 1 januari 2001 werd Vleuten-De Meern bij de gemeente Utrecht gevoegd. Op dat moment telde De Meern ongeveer 12.000, Vleuten circa 8.000 en het kleine Haarzuilens om en nabij 500 inwoners. Sinds 2001 is er sprake van een wijk Vleuten-De Meern met 50.502 inwoners op 1 januari 2021. Deze meer dan verdubbeling van het inwoneraantal sinds de annexatie is vooral te danken aan twee grote nieuwbouwlocaties, te weten Veldhuizen en Vleuterweide. Op 1 januari 2019 heeft Vleuten 26.458 inwoners, als volgt verdeeld over de verschillende buurten: 7.040 inwoners in de oude kern van Vleuten 18.393 inwoners in Vleuterweide 970 inwoners in het Máximapark en omgeving, waartoe ook de buurtschap Alendorp behoort 55 inwoners in Haarrijn, het noordelijke buitengebied van Vleuten.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Vleuten



Een random feitje: Random-access memory

Random-access memory, acroniem RAM, Engels voor geheugen met willekeurige toegang, is een computergeheugen, waarvan iedere geheugenplaats even snel toegankelijk is (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een harde schijf waarbij gewacht moet worden tot de betreffende plek onder de leeskop doordraait). Ook kan bij RAM in willekeurige (random) volgorde data uit het geheugen gelezen worden of data geschreven worden in het geheugen. De term “RAM-geheugen” wordt ook gebruikt, dat echter een pleonasme is aangezien de “M” al voor memory (geheugen) staat. Read-only memory (ROM) is een read-only RAM: de gegevens in een ROM kunnen niet veranderd worden.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Random-access_memory

Een random feitje: Latentie

Latentie (Engels: latency of lag) is een vertraging in de dataoverdracht over een datacommunicatienetwerk. In elk digitaal netwerk is er sprake van vertraging. Er wordt onderscheid gemaakt tussen hoge en lage latentie. Een tool om latentie te meten is ping. De tijdsvertraging is afhankelijk van het onderliggend netwerk, de afstand tussen de zender en ontvanger en de netwerkbelasting. Als het netwerk goed is opgezet is deze vertraging onder normale omstandigheden niet merkbaar en stabiel, mogelijks afhankelijk van de toepassing. Komt het echter voor dat er door een fluctuering in de doorstroming het netwerk een grotere, merkbare, vertraging optreedt dan is er sprake van lag of jitter. Lags kunnen voorkomen bij chatten, computerspellen of videoconferentie. Lag komt ook vaak voor door overbelasting als er meerdere downloads tegelijk gebeuren, of bij een lokaal Wi-Fi probleem. Lags worden in computerspellen vaak als zeer vervelend ervaren omdat het lijkt alsof de klok enkele (soms cruciale) seconden overslaat en de speler hierdoor in het nadeel komt. In chatrooms kan dit leiden tot het verschijnen van een hele hoop berichten in één keer. Bij audiotoepassingen spreekt men van jitter. In de financiële wereld gebruikt men glasvezelnetwerken voor flash trading. De term latentie wordt ook in de medische wereld gebruikt om de tijdsvertraging uit te drukken tussen bijvoorbeeld besmetting en ziekte. Satellietverbindingen hebben een hele grote latentie omdat geostationaire satellieten op een hoogte van 42000 km staan. Zelfs aan de lichtsnelheid zijn dit grote afstanden, typisch 10 keer de lengte van een onderzeese glasvezel. Asynchrone verbindingen zoals e-mail hebben geen nadeel van latentie.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Latentie

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen