Medikad Servers

Medikad

Sinds 2013 zijn wij de installatiepartner van Madeware.

Wij verzorgen de installatie van Medikad werkstations, databases en serverinstallaties. Maar met een installatie houd het niet op, wij onderhouden en verbeteren de servers continu!

Zit u ook in: Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie, GGZ Basis, Jeugdhulp, Chiropractie, Acupunctuur, Mamacare of Steunkousen? Wilt u ook gebruik maken van Medikad?

Gratis demonstratie via TeamViewer of 3 maanden gratis uitproberen?

Laat hieronder uw gegevens en eventueel een vraag of opmerking achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

6 + 10 =

Software voor zorgverleners

Medikad is compleet, zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Patiëntgegevens zijn slechts enkele muisklikken van u verwijderd en binnen één oogopslag kunt u de belangrijkste administratieve aspecten van uw praktijk overzien. Met Medikad bent u niet veel tijd kwijt voor uw administratie. Daarnaast kunt u het programma eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken.

Medikad: De beste keuze!

Medikad is in vergelijking met andere aanbieders van zorg-software zeer gunstig geprijsd. Daarnaast heeft u de beschikking over een helpdesk die u begeleidt en altijd voor u klaar staat. Door de nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij in de loop der jaren veel expertise opgebouwd die we dagelijks gebruiken om nieuwe en bestaande klanten op weg te helpen.

Datacenter

De servers staan in een datacenter met de volgende certificeringen.

  • ISO 9001
  • ISO 27001
  • ISO 14001
  • NEN 7510
  • PCI DSS

Mogen wij u van dienst zijn? Of wilt u meer weten?