Medikad Servers

Uw medische software vanuit een veilige en stabiele cloudomgeving.

Medikad

Sinds 2013 zijn wij de installatiepartner van Madeware.

Wij verzorgen de installatie van Medikad werkstations, databases en serverinstallaties. Maar met een installatie houdt het niet op, wij onderhouden en verbeteren de servers continu!

Zit u ook in: Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie, GGZ Basis, Jeugdhulp, Chiropractie, Acupunctuur, Mamacare of Steunkousen? Wilt u ook gebruik maken van Medikad?

Gratis demonstratie via TeamViewer of 3 maanden gratis uitproberen?

Software voor zorgverleners

Medikad is compleet, zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Patiëntgegevens zijn slechts enkele muisklikken van u verwijderd en binnen één oogopslag kunt u de belangrijkste administratieve aspecten van uw praktijk overzien. Met Medikad bent u niet veel tijd kwijt voor uw administratie. Daarnaast kunt u het programma eenvoudig inrichten naar uw eigen smaak en manier van werken.

Slimme keuze

Medikad is in vergelijking met andere aanbieders van zorg-software zeer gunstig geprijsd. Daarnaast heeft u de beschikking over een helpdesk die u begeleidt en altijd voor u klaar staat. Door de nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij in de loop der jaren veel expertise opgebouwd die we dagelijks gebruiken om nieuwe en bestaande klanten op weg te helpen.

Medikad Servers​

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen