Clouddienst of oplossing in Baambrugse Zuwe nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Baambrugse Zuwe.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Baambrugse Zuwe mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Baambrugse Zuwe! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Baambrugse Zuwe voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Baambrugse Zuwe en andere plaatsen waar we actief zijn:

De Baambrugse Zuwe is een buurtschap maar ook een weg in de gemeente De Ronde Venen, in de Nederlandse provincie Utrecht. De plaats bestaat uit één weg, de gelijknamige Baambrugse Zuwe, een voormalige ontginningsas die dwars door de Vinkeveense Plassen loopt, van Vinkeveen (waartoe het meestal gerekend wordt), naar de Vinkenkade en de Groenlandsekade, langs de rijksweg 2. Na de A2 loopt de weg met een onderdoorgang, beveiligd met verkeerslichten wegens de onoverzichtelijkheid van de steile en smalle onderdoorgang, onder de A2 door tot het dorp Baambrugge maar heet op dat gedeelte enkel Zuwe. De Baambrugse Zuwe heeft 500 inwoners (2004). De Baambrugse Zuwe kent enkele jachthavens en ligt op een hoogte van anderhalve meter beneden NAP. De Middenweteringbrug ligt over het kanaal dat noordelijke en zuidelijke Vinkeveense Plassen met elkaar verbindt.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Baambrugse_ZuweEen random feitje: X86-64

X86-64 is de 64 bit-uitbreiding van de x86-instructieset. De specificatie is ontwikkeld door AMD en werd uitgebracht in 2000. Ze is ook toegepast door Intel en VIA. Intel heeft de instructieset licht aangepast en noemt het EM64T. Soms wordt de instructieset kort aangeduid met x64. De instructieset ondersteunt veel grotere virtuele en fysieke adresruimtes dan mogelijk zijn op x86, waardoor programmeurs kunnen werken met veel grotere datasets. X86-64 biedt ook 64 bit-registers voor algemene doeleinden en tal van andere verbeteringen. Het is compatibel met 32 bits-code. Omdat de volledige 32 bitsinstructieset geïmplementeerd blijft in de hardware kunnen bestaande 32 bit-x86-opdrachten uitgevoerd worden zonder compatibiliteitsproblemen of prestatievermindering. Hoewel bestaande applicaties die zijn hercodeerd naar het ontwerp profiteren van nieuwe functies waardoor de prestatie aanzienlijk toeneemt. De x86-64-specificatie heeft geen enkele overeenkomst met de oudere Intel IA-64-architectuur (van de Itanium), die niet compatibel is met de x86-, noch met de x86-64-architectuur.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/X86-64

Een random feitje: Antivirussoftware

Antivirussoftware is programmatuur die probeert om computervirussen te identificeren, tegen te houden en te verwijderen. Antivirussoftware gebruikt daarvoor twee verschillende technieken: Onderzoeken (scannen) van bestanden om te zoeken naar virussen die overeenkomen met de definities uit een lijst van bekende virussen. Identificeren van verdacht gedrag door eender welk computerprogramma, wat op een besmetting kan wijzen.De meeste antivirusprogramma’s gebruiken beide technieken, met de nadruk op de eerste aanpak. Er zijn ook programma’s beschikbaar die enkel de eerste techniek gebruiken. Tegenwoordig komt antivirussoftware op zich nog maar weinig voor, meestal is het samen met antispywarefunctionaliteit in antimalwaresoftware vervat. Dit soort beveiligingssoftware beschermt niet alleen tegen virussen, maar tegen alle vormen van kwaadaardige software (malware).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Antivirussoftware

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen