Clouddienst of oplossing in De Bree nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in De Bree.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in De Bree mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij De Bree! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in De Bree voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over De Bree en andere plaatsen waar we actief zijn:

De Bree is een buurtschap behorende tot de Nederlandse gemeente Bodegraven-Reeuwijk, in de provincie Zuid-Holland. Het ligt ten noorden van de Oude Rijn tussen Nieuwerbrug en Rietveld (een buurtschap van de gemeente Woerden). De naam Bree duidt op ontginning van het gebied door mensen die uit het oostelijk deel van Nederland kwamen. Het is een oude oostnederlandse benaming voor akker (Bride, Brida). De buurtschap lag in het Stichts-Hollands grensgebied. De polder waarin De Bree ligt, heeft dezelfde naam als de buurtschap, en is in februari 1964 bij het opheffen van de gemeente Rietveld verdeeld over de gemeenten Woerden en Nieuwerbrug, dat uiteindelijk bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kwam. De polder De Bree vormde samen met de Weijland een apart waterschap, Weijland en de Bree. De polder werd oorspronkelijk de Weijland bemalen door een windmolen, de Weijlandsmolen. In 1878/1879 werd op de plaats van die molen een stoomgemaal, waarmee de Weijlandsche Polder en de Breepolder gezamenlijk bemalen werden. Het waterschap De Stichtse Rijnlanden is verantwoordelijk voor het waterpeil in de gecombineerde polder, die zich uitstrekt tussen de Zegveldse Molenvliet aan de oostkant en de Meijevliet aan de westkant. Aan de zuidkant wordt de polder begrensd door de Oude Rijn, aan de noordkant door het riviertje De Meije.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/De_BreeEen random feitje: Windows XP

Windows XP is een desktopversie van het besturingssysteem Windows, gemaakt door Microsoft. Windows XP is gebaseerd op de Windows NT-kernel en wordt intern nog steeds Windows NT 5.1 genoemd. Het besturingssysteem werd geïntroduceerd op 25 oktober 2001. Windows XP werd op 30 januari 2007 opgevolgd door Windows Vista. In januari 2013 was Windows XP met een marktaandeel voor desktopcomputers van 34,67 procent volgens Net Applications het tweede meest gebruikte besturingssysteem na Windows 7. Volgens Statcounter werd Windows XP op 24,29% van de computers gebruikt. In haar bloeitijd werd Windows XP gebruikt door ongeveer 78% van de computergebruikers. De ondersteuningsperiode van Windows XP werd door Microsoft verlengd tot 8 april 2014. Voor Windows XP Embedded was ondersteuning langer beschikbaar, tot 12 januari 2016 konden klanten nog updates ontvangen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_XP

Een random feitje: Sneakernet

Sneakernet, een porte-manteau van sneaker en ethernet, is een informele term uit de computerwereld en heeft betrekking op het fysiek transporteren van gegevensdragers zoals floppy disks of USB-sticks, meestal om te vermijden dat de informatie over het netwerk moet worden verzonden. Als netwerk heeft sneakernet een grote bandbreedte, maar ook een grote latency; het kan grote hoeveelheden data transporteren, maar is (in vergelijking met ethernet of internet) erg traag. Sneakernets zijn wereldwijd in gebruik in situaties waar het onmogelijk of te duur is om een elektronisch netwerk te onderhouden, waar gevoelige informatie moet worden getransporteerd zonder deze aan een publiek netwerk toe te vertrouwen en in informele peer-to-peer netwerken. Never underestimate the bandwidth of a station wagon full of tapes hurtling down the highway.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sneakernet

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen