Clouddienst of oplossing in Eembrugge nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Eembrugge.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Eembrugge mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Eembrugge! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Eembrugge voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Eembrugge en andere plaatsen waar we actief zijn:

Eembrugge is een plaats met historische stadsrechten in de gemeente Baarn op de grens van de gemeente Eemnes, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het is een van de kleinste plaatsen die stadsrechten verkreeg (na Sint Anna ter Muiden en Staverden). Eembrugge heeft, exclusief het in de gemeente Eemnes gelegen deel, 130 inwoners (2004). De bebouwing bestaat uit vrijstaande huizen en enkele bedrijven met opslagplaatsen. Eembrugge is gelegen aan de rivier de Eem. Op de plek waar nu Eembrugge ligt ontstond rond 1200 het kerkdorp Ter Eem, vanaf 1347 versterkt met het Huis Ter Eem. Vanuit dit dorp werd de Eemvallei ontgonnen door de bisschop van Utrecht. Geleidelijk aan werd Ter Eem overvleugeld, qua inwoneraantal en economische activiteit, door Eemnes. Aan het eind van de zeventiende eeuw werd het kasteel afgebroken. Nog later veranderde de naam van de nederzetting in Eembrugge, wat verwijst naar de brug over de Eem waar de weg van Baarn naar Bunschoten overheen loopt. Het dorp telde in 1748 nog 58 huizen maar zou daarna afnemen. In 1811 werd het tot dan zelfstandige gerecht bij Baarn gevoegd. De meer noordelijke gelegen houten dubbele ophaalbrug uit 1900 werd rond 1962 afgebroken en vervangen door een meer zuidelijker gelegen nieuwe brug. De brugwachtersfunctie verdween begin 21e eeuw, de bediening geschiedde daarna op afstand. De buurtschap Eembrugge valt, ook voor de postadressen, deels onder Baarn, deels onder Eemnes. Alleen voor het deel onder Baarn heeft Eembrugge plaatsnaamborden, en wel blauwe borden (komborden). Onder de gemeente Baarn heeft Eembrugge dus een aparte ‘bebouwde kom’. De Nederlandse koning Willem-Alexander voert de adellijke titel Heer van Soest, Baarn en Ter Eem (zie Titels Nederlandse koninklijke familie).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Eembrugge



Een random feitje: Getwist paar

Getwist paar, in Vlaanderen ook getorst paar, in oudere literatuur dubbeldraad, is een veel voorkomende tweeaderige kabel waarbij de aders rond elkaar zijn gewonden. De bedoeling is elektromagnetische interferentie (“overspraak”) te vermijden. De belangrijkste eigenschap van een getwist paar is dat een dergelijke kabel in een (homogeen) elektromagnetisch stoorveld gemiddeld geen lusoppervlakte heeft en het stoorveld dus geen stoorspanning in de kabel kan induceren. De inductiespanning die in één lus wordt opgewekt, wordt tegengewerkt door die van de volgende halve winding, waar de aders andersom liggen. Ook wordt het signaal vaak differentieel verstuurd, zodat ook capacitieve storing geëlimineerd wordt. Het aantal windingen per meter maakt deel uit van de specificaties van een type kabel. Hoe groter het aantal windingen, hoe minder men last heeft van overspraak.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Getwist_paar

Een random feitje: Besturingssysteem

Een besturingssysteem (ook wel: bedrijfssysteem, in het Engels operating system of afgekort OS) is een programma (meestal een geheel van samenwerkende programma’s) dat na het opstarten van een computer in het geheugen geladen wordt en de hardware aanstuurt. Het fungeert als medium tussen de hardware en de computergebruiker, met als opzet dat de gebruiker programma’s op een gemakkelijke en efficiënte manier kan uitvoeren. Veelvoorkomende besturingssystemen zijn Unix, Microsoft Windows, Apple macOS, Linux, Apple iOS en Android. Een besturingssysteem is een verzameling programma’s die de interactie tussen systeemcomponenten beheren, zodat toepassingsprogrammeurs bevrijd worden van de noodzaak dergelijke functies in hun programma’s op te nemen. Een toepassing is een programma dat een functie uitvoert die rechtstreeks nut heeft voor de gebruiker. Toepassingsprogramma’s geven opdrachten aan het besturingssysteem om met de hardware te interageren.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Besturingssysteem

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen