Clouddienst of oplossing in Hooglanderveen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Hooglanderveen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Hooglanderveen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Hooglanderveen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Hooglanderveen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Hooglanderveen en andere plaatsen waar we actief zijn:

Hooglanderveen is een dorp in het noordoosten van de gemeente Amersfoort in de Nederlandse provincie Utrecht. In 2021 had het dorp 4.930 inwoners. Gedurende carnaval wordt het dorp aangeduid met de naam ’t Turfgat. Het dorp wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een grote katholieke kerk, de Sint-Josephkerk, naar ontwerp van Wolter te Riele. Door de bouw van de Amersfoortse wijk Vathorst is Hooglanderveen ingesloten door de stad Amersfoort. Nabij de kern van Hooglanderveen is op 28 mei 2006 een nieuw spoorwegstation geopend: station Amersfoort Vathorst. Dit station ligt aan de spoorlijn Amersfoort – Zwolle en bevindt zich tussen de stations van Amersfoort-Schothorst en Nijkerk. Door de uitbreiding van de wijk Vathorst heeft Hooglanderveen een vernieuwde infrastructuur, een groter winkelaanbod, een nieuw dorpshuis en een nieuwe accommodatie voor haar voetbal- en tennisclub. De huizen die aan de rand van het dorp gebouwd worden, zullen een dorps uiterlijk hebben. Hooglanderveen heeft sinds 2003 een dorpsvereniging, genaamd Veenpower, die activiteiten organiseert. De Belangenvereniging Hooglanderveen strijdt voor de belangen van het dorp, zoals de verkeersveiligheid, het groen in en rondom het dorp etc. Hooglanderveen kent sinds 2009 ook een eigen vlag. De vlag bestaat uit vier blokken in geel en blauw, die staan voor de zon en het water, de basis voor groei. Toevallig ook de kleuren van de voetbalvereniging Hooglanderveen. In het kwadrant linksboven is een rood kruis op een wit vlak geplaatst verwijzend naar het wapen van Amersfoort. Over het midden loopt een oranje golf, deze kleur staat voor het oranje van Nederland en de golf voor de Malewetering die in Hooglanderveen zijn oorsprong vindt en erg belangrijk was en is voor de waterstand in de omgeving. Het ontwerp van de vlag is van Dirk-Joost van Hamersveld en op initiatief van hem en Andy van de Vlasakker gemaakt.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/HooglanderveenEen random feitje: Bluetooth

Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Dankzij bluetooth kunnen bijvoorbeeld adresgegevens tussen mobiele telefoons worden uitgewisseld, kan snel vanaf een handheld computer worden geprint, of kan een mobiele telefoon worden uitgerust met een draadloze headset. De techniek is ontwikkeld door het Zweedse Ericsson.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

Een random feitje: Linux

Linux is een familie van open-source-, Unix-achtige besturingssystemen gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies genoemd en zijn meestal gratis verkrijgbaar. De Linuxkernel wordt verspreid onder de GNU General Public License (GPL). Omdat Linuxdistributies in de regel gebruikmaken van het GNU-besturingssysteem, de standaard-C-bibliotheek en voldoen aan de POSIX-standaard, wordt het geheel ook wel GNU/Linux genoemd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Linux

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen