Clouddienst of oplossing in Knollemanshoek nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Knollemanshoek.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Knollemanshoek mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Knollemanshoek! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Knollemanshoek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Knollemanshoek en andere plaatsen waar we actief zijn:

Knollemanshoek is een buurtschap in de Nederlandse provincie Utrecht, gelegen aan de zuidelijke dijk van de Hollandse IJssel, dicht bij de brug over deze rivier in de N228 van Gouda naar De Meern. Het westelijk deel van deze buurtschap, gelegen tussen de N228 en de Molenvliet, ligt in de gemeente Montfoort; het oostelijk deel ligt in de gemeente IJsselstein. Het westelijk deel ligt aan de weg met de naam Knollemanshoek die begint bij de N228. Na ongeveer 200 meter passeert deze weg de Molenvliet; deze vliet vormt de grens tussen de gemeenten Montfoort en IJsselstein. Net voorbij dit punt splitst de weg zich in een bredere weg die min of meer rechtdoor loopt en een smalle weg naar links. De smalle weg is de Zuid-IJsseldijk; deze volgt de loop van de rivier. Rechtdoor gaat de weg Knollemanshoek over in de Achtersloot. De Knollemanshoek en de Achtersloot maken samen deel uit van de wegverbinding tussen Montfoort en IJsselstein. Aan het begin van de Zuid-IJsseldijk liggen nog enkele woningen van de buurtschap Knollemanshoek; deze liggen in de gemeente IJsselstein. Iets voorbij deze woningen gaat de Zuid-IJsseldijk over in een toeristisch fietspad naar de plaats IJsselstein. De weg met de naam Achtersloot loopt hiermee min of meer evenwijdig met een tussenafstand van maximaal zo’n 500 meter. Het gebied tussen het fietspad en de Achtersloot is de Polder Neder-Oudland. Deze ligt op de relatief hoge stroomrug van de IJssel. Aan de andere zijde van de Achtersloot, de zuidwestzijde, ligt de lager gelegen Polder Broek. Deze polder heeft het voor Nederland kenmerkende patroon van evenwijdige verkaveling. Tegenover Knollemanshoek, aan de overzijde van de Hollandse IJssel, ligt de buurtschap Achthoven. Tot 1857 lag er geen brug tussen deze beide buurtschappen. Er was alleen een veerpont. Zelfs het wegverkeer tussen Gouda en Utrecht moest het hiermee doen. In 1857 werd dit veer vervangen door een ijzeren draaibrug. In 1932 kwam hiervoor een stenen brug in de plaats. Deze kreeg de officiële naam Hoogeboomsbrug, maar werd in de volksmond al gauw de Mussertbrug genoemd, omdat deze gebouwd was door Provinciale Waterstaat Utrecht, waar ir. A.A. Mussert hoofdingenieur was. De brug was na zeventig jaar te smal en is in 2001-2002 vervangen door een bredere.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/KnollemanshoekEen random feitje: Bandbreedte

Bandbreedte is in de telecommunicatie het verschil tussen de hoogste en de laagste frequentie van het belangrijkste gedeelte van een frequentiespectrum. Zo is bijvoorbeeld in de bedrade telefonie de gebruikte frequentieband het gedeelte van 300 Hz (hertz) tot 3400 Hz, wat resulteert in een bandbreedte van 3100 Hz (3,1 kHz). Wat de bandbreedte is in een specifiek geval, hangt af van wat als de belangrijkste frequenties beschouwd worden. Zo worden bij een transmissiekanaal of een bandfilter de frequenties waarvan het overgedragen vermogen minder is dan de helft van het maximale vermogen wel als onbelangrijk beschouwd. Dit zijn meestal frequenties beneden een bepaalde grens, de ondergrens van de band, en boven een bepaalde andere grens, de bovengrens van de band. De frequenties tussen deze beide grenzen vormen de doorgelaten band, en de breedte van deze band noemt men dan de bandbreedte. Deze regel, die wel als halfvermogenregel (half power gain convention) wordt aangeduid, leidt tot de zogenaamde 3 dB-bandbreedte, aangezien een vermogensteruggang tot P half = 1 2 P max {\displaystyle P_{\text{half}}={\tfrac {1}{2}}P_{\text{max}}} relatief een teruggang met ongeveer 3 decibel inhoudt: P half = P max − 3 d B a {\displaystyle P_{\text{half}}=P_{\text{max}}-3\,\mathrm {dBa} } waarbij het vermogen is uitgedrukt in decibel. De grenzen worden dus gekozen bij de frequenties waarbij het vermogen meer dan 3 decibel zakt onder het maximale vermogen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Bandbreedte

Een random feitje: Dynamic random-access memory

Dynamic Random-Access Memory kortweg DRAM (in het Nederlands – dynamisch geheugen met willekeurige toegang) is een type RAM waarbij iedere informatiebit als een elektrische lading in een kleine condensator van een adresseerbare geheugencel wordt opgeslagen. De kleine opgeslagen lading lekt echter weg en moet daarom periodiek worden uitgelezen en teruggeschreven om de lading op peil te houden. Vanwege dit verversen wordt het dynamische RAM genoemd, in tegenstelling tot statische RAM SRAM waarvan de geheugencel uit een flipflop met zes transistors bestaat. Een hoge dichtheid van dynamische geheugencellen kon maar worden bereikt door hun integratie op een halfgeleiderschijf met behulp van lithografische technieken. Een groot aantal geheugencellen worden daarbij in een matrix van rijen en kolommen geplaatst waarin ieder cel afzonderlijk adresseerbaar is. De volledige geheugenmatrix moet met de regelmaat van de klok ververst worden, dus met een leesversterker gelezen en weer teruggeschreven worden. Dit wordt door de hardware in de geheugenchip zelf gedaan. De hardware in de geheugenchip maakt het mogelijk om een hele rij van de matrix ineens efficiënt te verversen, waarbij de gegevens niet buiten de chip hoeven te komen. DRAM’s en SRAM’s verliezen de gegevens als de voedingsspanning wegvalt en worden daarom ook vluchtige geheugens genoemd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dynamic_random-access_memory

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen