Clouddienst of oplossing in Leusden-Zuid nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Leusden-Zuid.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Leusden-Zuid mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Leusden-Zuid! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Leusden-Zuid voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Leusden-Zuid en andere plaatsen waar we actief zijn:

Leusden-Zuid is een woonkern ten zuiden van Amersfoort, behorend tot de gemeente Leusden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Tot 1969, toen de gemeente Leusden werd uitgebreid, heette het dorp Leusbroek. Ook heeft de woonkern een tijd bekend gestaan als Nieuw-Leusden.Leusbroek ontstond in de middeleeuwen door ontginning van de Leusderberg. Tot de wijk behoren enkele historische boerderijen (buurtschap Bavoort), landhuis Den Treek en een negentiende-eeuwse waterstaatskerk. Deze kerk, de Dorpskerk van Leusden-Zuid, werd gebouwd in 1828 ter vervanging van de kerk van Oud-Leusden. Leusden-Zuid telt 1.940 inwoners (2009). Door de grote uitbreidingen van de woonwijk de Tabaksteeg is het dorp zo goed als vastgegroeid aan de plaats Leusden zelf. Ook voor de postadressen valt Leusden-Zuid onder Leusden.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Leusden-ZuidEen random feitje: Local area network

Een local area network (lokaal gebiedsnetwerk), afgekort LAN, is een netwerk dat computers en andere toestellen die zich in een lokaal beperkt gebied bevinden, zodanig met elkaar verbindt dat deze met elkaar kunnen communiceren. Toestellen kunnen hierbij fysiek via een gedeeld medium of rechtstreeks met elkaar verbonden zijn. LAN’s verschillen van WAN’s door het lokale karakter en doordat er meestal geen lijnen van telecomaanbieders deel van uitmaken. LAN’s vindt men typisch bij lokale afdelingen van organisaties, alsook bij particulieren. In het verleden werden allerlei technologieën gebruikt, zoals ARCNET en Token Ring. Vandaag de dag worden LAN’s vooral gerealiseerd op basis van bekabeld Ethernet en wifi en met name in de particuliere sfeer ook met HomePlug. LAN’s zijn meestal met een WAN verbonden via een router, modem of andere gateway.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Local_area_network

Een random feitje: Windows 98

Windows 98 (versie 4.10.1998, codenaam Memphis) is een besturingssysteem van Microsoft voor microcomputers. De basis van Windows 98 is MS-DOS 7.1, dat in die tijd de meest uitgebreide versie van MS-DOS was. Windows 98 werd ontwikkeld onder de codenaam Memphis, en werd op 25 juni 1998 uitgebracht. Windows 98 is een geactualiseerde versie van Windows 95; de grafische gebruikersomgeving lijkt dan ook op die van die versie. Windows 98 heeft een geïntegreerde AGP-ondersteuning en functionele USB-drivers. Ook bevat het ondersteuning voor het gebruik van meerdere beeldschermen en web-tv. Internet Explorer is ook geïntegreerd in de code van Windows, evenals Active Desktop.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_98

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen