Clouddienst of oplossing in Nessersluis nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Nessersluis.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Nessersluis mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Nessersluis! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Nessersluis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Nessersluis en andere plaatsen waar we actief zijn:

Nessersluis is een buurtschap van het dorp Waverveen in de gemeente De Ronde Venen, in de Nederlandse provincie Utrecht. Het is gelegen in het uiterste noordwesten van de gemeente, waar het riviertje de (Oude) Waver uitkomt in de Amstel. Het telt 90 inwoners (2004). De naam Nessersluis komt van het schuin aan de overkant van de Amstel gelegen Nes aan de Amstel. Nessersluis is vooral bekend door het Fort Waver-Amstel (of Fort de Nes of Fort Nessersluis), onderdeel van de Stelling van Amsterdam.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/NessersluisEen random feitje: Antivirussoftware

Antivirussoftware is programmatuur die probeert om computervirussen te identificeren, tegen te houden en te verwijderen. Antivirussoftware gebruikt daarvoor twee verschillende technieken: Onderzoeken (scannen) van bestanden om te zoeken naar virussen die overeenkomen met de definities uit een lijst van bekende virussen. Identificeren van verdacht gedrag door eender welk computerprogramma, wat op een besmetting kan wijzen.De meeste antivirusprogramma’s gebruiken beide technieken, met de nadruk op de eerste aanpak. Er zijn ook programma’s beschikbaar die enkel de eerste techniek gebruiken. Tegenwoordig komt antivirussoftware op zich nog maar weinig voor, meestal is het samen met antispywarefunctionaliteit in antimalwaresoftware vervat. Dit soort beveiligingssoftware beschermt niet alleen tegen virussen, maar tegen alle vormen van kwaadaardige software (malware).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Antivirussoftware

Een random feitje: Draadloos netwerk

Een draadloos netwerk is een computernetwerk of telefoonnetwerk waarbij de aangesloten apparaten niet via fysieke koperen kabels of glasvezelkabels communiceren, maar via elektromagnetische straling (radiosignalen, licht). De belangrijkste draadloze technologieën zijn: Lokale netwerken: Netwerken voor mobiel internet:

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Draadloos_netwerk

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen