Clouddienst of oplossing in Oud-Maarsseveen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Oud-Maarsseveen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Oud-Maarsseveen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Oud-Maarsseveen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Oud-Maarsseveen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Oud-Maarsseveen en andere plaatsen waar we actief zijn:

Oud-Maarsseveen is een voormalige gemeente, nu een buurtschap in de gemeente Stichtse Vecht, in de Nederlandse provincie Utrecht. Oud-Maarsseveen heeft 270 inwoners (2005). De oorspronkelijke naam van de buurtschap is Maarsseveen. Het was de belangrijkste nederzetting in het middeleeuwse gerecht Maarsseveen, dat omstreeks 1408 in het bezit van de bisschop van Utrecht kwam. De situatie veranderde toen de Staten van Utrecht het gerecht in 1640 verkochten aan de Amsterdammer Johan Huydecoper, die daardoor heer van Maarsseveen en Neerdijk werd. Hij wist gedaan te krijgen dat de Staten van Utrecht vervolgens het grootste deel van het gebied van het gerecht Maarssen op de oostelijke oever van de Vecht afsplitsten. Dit gebied ging voortaan het gerecht Nieuw-Maarsseveen vormen. Sindsdien ging men het oorspronkelijke Maarsseveen Oud-Maarsseveen noemen. Het economisch zwaartepunt lag voortaan in Nieuw-Maarsseveen met zijn landhuizen langs de Vecht. Ook het rechthuis voor Oud-Maarsseveen bevond zich in Nieuw-Maarsseveen. Kerkelijk bleef Oud-Maarsseveen echter met Tienhoven verbonden. Bij de vorming van de gemeenten in 1811 werd Oud-Maarsseveen een zelfstandige gemeente, waarvan de aktes van de burgerlijke stand nog getuigen. De gemeente werd echter al op 1 januari 1812 samengevoegd met de gemeenten Nieuw-Maarsseveen, Breukeleveen en Tienhoven onder de naam Tienhoven. Per 1 januari 1818 veranderde de gemeentelijke indeling opnieuw: Oud- en Nieuw-Maarsseveen gingen samen de gemeente Maarsseveen vormen, die bleef bestaan tot de annexatie door Maarssen op 1 juli 1949. Met Maarssen ging het per 1 januari 2011 op in de nieuwe gemeente Stichtse Vecht. Oud-Maarsseveen is, net als het aangrenzende Tienhoven, ontstaan door de aanleg van een dwarsvaart met een dijk in het moerasachtige gebied. Er werden langwerpige kavels uitgegeven ten behoeve van bouwland en weidegrond. De kavels van Oud-Maarsseveen, die vaak honderden meters lang waren, kwamen knel te zitten tussen die van Tienhoven en Westbroek en eindigden dan ook in een punt.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Oud-MaarsseveenEen random feitje: Hardware

Met hardware of apparatuur worden in de computertechniek alle fysieke componenten of onderdelen aangeduid die in een computer een rol spelen. De term wordt gebruikt als tegenhanger van software (programmatuur), maar het onderscheid tussen beide is niet altijd even gemakkelijk aan te geven. Voorbeelden van hardware zijn een computer (pc) en een mobiele telefoon. In de Angelsaksische wereld heeft de term “hardware” een bredere betekenis dan in het Nederlands. In het Engels duidt de term “hardware” niet alleen op computeronderdelen, maar op gereedschappen, bouwmaterialen, machineonderdelen en ijzerwaren in het algemeen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hardware

Een random feitje: Wi-Fi

Wi-Fi is een certificatielabel (‘logo’) voor producten voor draadloze datanetwerken, die werken volgens de internationale standaard IEEE 802.11 (draadloos ethernet of wifi). Dergelijke producten maken gebruik van radiofrequenties in de 2,4-, 5- en/of 6GHz-banden die onder voorwaarden zonder licentie gebruikt mogen worden. De eisen voor dit logo worden vastgelegd door de Wi-Fi Alliance. Een product komt in aanmerking voor het Wi-Fi-logo als door een onafhankelijk certificatiebureau is aangetoond dat aan bepaalde eisen op het gebied van functionaliteit, prestatie en interoperabiliteit is voldaan. Met name het laatste is van belang voor de consument, omdat dit garandeert dat producten met het Wi-Fi-logo samenwerken met producten van andere fabrikanten.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wi-Fi

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen