Clouddienst of oplossing in Palmstad nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Palmstad.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Palmstad mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Palmstad! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Palmstad voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Palmstad en andere plaatsen waar we actief zijn:

Palmstad is een buurtschap in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, in de Nederlandse provincie Utrecht. Palmstad ligt nabij Doorn en maakte tot 1 januari 2006 deel uit van de gemeente Doorn, die toen in de Utrechtse Heuvelrug opging. De buurtschap ontstond in een periode, 1915-1940, dat er behoefte was om Doorn uit te breiden maar wel los van de eigenlijke dorpskern. Dit gebeurde aan de Driebergsestraatweg. Er werd een aantal kleine wijken gebouwd, die vanzelf groeiden tot een soort van eigen buurtjes. In 1919 werd door de woningbouwvereniging “Patrimonium” de grootste wijk gerealiseerd. Patrimonium had de toestemming gekregen om op het gebied tussen de Leeuwenburgerlaan en de Moersbergselaan twintig arbeiderswoningen te bouwen. De buurt kreeg de naam “Palmstad”. De structuur van de buurt is eenvoudig te noemen. Ze kent een rechte bebouwingsas met aan weerszijden woningen. Deze as komt uit op een halfcirkelvormig plein dat aansluit op de Oude Rijksstraatweg. Zowel de huizen als het bouwkundig plan van de wijk werden ontworpen door de architect H. van der Schaar Lz, uit Amsterdam. Twaalf van de twintig woningen werden in 1943 door brand verwoest. Net na de Tweede Wereldoorlog werden er op die open plekken nieuwe woningen gebouwd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/PalmstadEen random feitje: WhatsApp

WhatsApp is een mobiele app voor instant messaging ontwikkeld voor de smartphone. Met een internetverbinding is hiermee te chatten en kunnen digitale foto’s, geluids- en video-opnamen, documenten of GPS-coördinaten worden doorgestuurd. (Video)bellen kan via IP-telefonie. De naam is een samentrekking van What’s up (Engels voor ‘Hoe is het?’, ‘Wat is er?’) en Application (Engels voor ‘applicatie’, ’toepassing’). De app is “multiplatform” en beveiligd met end-to-end-encryptie en sinds 2014 eigendom van Meta. Accounts worden geïdentificeerd op een mobiel telefoonnummer. Er is daarom ook nog een apparaat nodig dat beschikt over een telefoonnummer, zoals een smartphone. Er is ook een versie voor installatie op een desktop of laptop, en een browserversie. Apparaten zonder mobiel telefoonnummer werken alleen als de app geïnstalleerd is op een mobiel apparaat dat beschikt over een telefoonnummer. De gebruiker dient synchronisatie van WhatsApp tussen beide apparaten in te stellen. Een van de voordelen ten opzichte van sms is daarmee het gesynchroniseerde gebruik op meerdere apparaten, net als bij e-mail mogelijk is.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/WhatsApp

Een random feitje: Windows 8

Windows 8 is een besturingssysteem ontwikkeld door Microsoft voor het gebruik op computers, laptops en tablets en is de opvolger van Windows 7. De RTM-versie werd uitgegeven op 1 augustus 2012 en de definitieve consumentenversie is beschikbaar sinds 26 oktober 2012. TechNet- en MSDN-gebruikers (of een andere soort account met de mogelijkheid voor het verkrijgen van een licentie van Windows 8) konden het besturingssysteem al gebruiken vanaf 15 augustus 2012. Windows Server 2012 is ongeveer tegelijk met Windows 8 uitgebracht. Windows 8 is op 17 oktober 2013 opgevolgd door Windows 8.1. Windows 8.1 is gratis beschikbaar in de Windows Store voor iedereen met Windows 8.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_8

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen