Clouddienst of oplossing in Portengen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Portengen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Portengen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Portengen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Portengen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Portengen en andere plaatsen waar we actief zijn:

Portengen is een buurtschap die deel uitmaakt van de woonplaats Kockengen in de Utrechtse gemeente Stichtse Vecht. Portengen ligt grotendeels aan de circa 4 km lange weg met dezelfde naam. Halverwege ligt een brug, de Portengense Brug, over de polderwetering met de naam Grote Heicop. Ten noorden hiervan ligt het Noordeinde van Portengen, aan de zuidzijde het Zuideinde van Portengen. De directe omgeving van de Portengense Brug onderbreekt de pure lintbebouwing van Portengen. Langs de Grote Heicop staan enkele huizen aan de Ruwielsekade. Daarachter ligt een klein bedrijventerrein. Het totale aantal adressen (woonhuizen en bedrijven) in Portengen ligt in de orde van grootte van 100. Het noordeinde en zuideinde van Portengen vormden oorspronkelijk twee afzonderlijke gerechten. In 1818 werd het noordeinde een zelfstandige gemeente en kreeg daarbij de naam Portengen. Het zuideinde werd toen een deel van de nieuw gevormde gemeente Laag-Nieuwkoop. In 1857 werd het noordeinde bij de gemeente Breukelen-Nijenrode gevoegd. De gemeente Laag-Nieuwkoop, waarvan het zuideinde deel uitmaakte, werd in 1942 bij de gemeente Kockengen gevoegd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/PortengenEen random feitje: Webdesign

Webdesign is het ontwerpen van websites op het internet, in het bijzonder van hun grafische vormgeving en gebruikerservaring. Het vereist een goede beheersing van de esthetische en functionele aspecten van websites en van de technische middelen waarmee een website kan worden gerealiseerd. Het is een deelgebied van webdevelopment. Vergeleken met het grafisch ontwerp van traditioneel drukwerk is webdesign een breder terrein, omdat websites een interactief medium zijn: de interactie van gebruikers met een website is typisch veel ingewikkelder dan met traditioneel drukwerk, waar hooguit in gebladerd kan worden. Ook bestaat drukwerk uit statische tekst, afbeeldingen en andere visuele elementen, terwijl websites ook andersoortige elementen kunnen bevatten zoals animaties, video en audio, knoppen, formulieren en andere middelen voor gebruikersinvoer. Veel websites zijn in feite gebruikersinterfaces van applicaties, en de technische middelen hebben zich zozeer ontwikkeld dat vrijwel willekeurige applicaties te realiseren zijn, zoals spellen, interactief bankieren, applicaties om audio of video af te spelen, op te nemen en te bewerken, enzovoorts. Webdesign is dan in feite user interface design met inachtneming van de specifieke technische mogelijkheden en eisen van het web. Richtlijnen op het gebied van webdesign zijn onder meer de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) van het World Wide Web Consortium en https://digitoegankelijk.nl/ van de Nederlandse overheid. Doel hiervan is een goede toegankelijkheid van websites voor alle gebruikers, inclusief gebruikers met lichamelijke beperkingen. Websites die voldoen aan de standaarden voor goed webdesign kunnen een waarmerk aanvragen bij Stichting Drempelvrij.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Webdesign

Een random feitje: Wide area network

WAN is de afkorting voor wide area network. De term wordt weinig zelfstandig gebruikt, meestal heeft men het over WAN-verbindingen. Een wide area network kan verspreid zijn over een redelijk groot oppervlak zoals een land of een continent. Het omvat een verzameling machines om gebruikersprogramma’s op te laten draaien. Deze machines worden hosts genoemd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Wide_area_network

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen