Clouddienst of oplossing in Spengen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Spengen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Spengen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Spengen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Spengen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Spengen en andere plaatsen waar we actief zijn:

Spengen is een buurtschap en voormalig gerecht, behorende tot de gemeente Stichtse Vecht in de provincie Utrecht. Het ligt in het westen van de gemeente en telde in 2007 170 inwoners. Ten oosten van de buurtschap staat de Spengense Molen, een poldermolen uit 1841. Het gerecht Spengen had een nauwe band met Kockengen-Montfoort omdat het bezittingen waren van dezelfde heer. In 1715 verwierf de heer van Kockengen-Montfoort ook Kockengen-Lockhorst, zodat de basis van de latere gemeente Kockengen was gelegd. In 1795 werden er zeven gerechten, waaronder Spengen samengevoegd tot één gerecht Kockengen. In 1798 ontstond er een nieuwe combinatie, nu uit vier gerechten. Omdat deze combinaties niet goed functioneerden werd in 1801 de oude toestand hersteld en werd Spengen dus weer zelfstandig. Op 1 januari 1812 ging Spengen samen met Kockengen-Lockhorst en Kockengen-Montfoort op in de nieuwe gemeente Kockengen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/SpengenEen random feitje: Hypervisor

Een Hypervisor of Virtual Machine Monitor is in de informatica een opstelling die ertoe dient om meerdere besturingssystemen tegelijkertijd op een hostcomputer te laten draaien. Met de term hypervisor wordt de eerdere term supervisor uitgebreid, die gewoonlijk toegepast werd op besturingssysteemkernels. Een hypervisor regelt een vorm van virtualisatie.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hypervisor

Een random feitje: Windows 2000

Windows 2000 (afgekort Win2K of W2K) is een 32 bits-besturingssysteem gemaakt door Microsoft Corporation voor het Intel-platform. Het werd uitgebracht op 17 februari 2000.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Windows_2000

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen