Clouddienst of oplossing in Tienhoven aan de Lek nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Tienhoven aan de Lek.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Tienhoven aan de Lek mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Tienhoven aan de Lek! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Tienhoven aan de Lek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Tienhoven aan de Lek en andere plaatsen waar we actief zijn:

Tienhoven aan de Lek of kortweg Tienhoven is een dorp en voormalige gemeente in de gemeente Vijfheerenlanden, in de Nederlandse provincie Utrecht. Met 805 inwoners was Tienhoven aan de Lek op 1 januari 2021 de woonplaats met het laagst aantal inwoners binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Tienhoven aan de Lek ligt aan de westkant van de plaats Ameide en in het verlengde van het dorp Langerak aan de zuidelijke kant van de rivier de Lek. In 2021 telde het dorp ruim 805 inwoners. Onder het dorp valt een deel van de buurtschap Hoogewaard. Bij de vorming van de gemeentes op 1 januari 1812 werd Tienhoven bij de gemeente Ameide gevoegd. Per 1 april 1817 werd het een zelfstandige gemeente onder de naam Tienhoven (ZH). Op 1 januari 1986 werd Tienhoven bij de toen nieuw gevormde gemeente Zederik gevoegd. Hierdoor kwam een einde aan de zelfstandigheid van de tot dan toe zelfstandige Zuid-Hollandse gemeente Tienhoven. Per 1 januari 2019 zijn de Zuid-Hollandse gemeenten Zederik, Leerdam en de Utrechtse gemeente Vianen samengevoegd tot de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden, die bij de provincie Utrecht werd ingedeeld. Tot 1 januari 2019 heette dit dorp van oudsher kortweg “Tienhoven”, maar vanwege de gemeentelijke herindeling werd de toevoeging “aan de Lek” aangebracht om verwarring te voorkomen met twee andere nederzettingen in de provincie Utrecht: de woonplaats Tienhoven in de gemeente Stichtse Vecht (voordien in de gemeente Maarssen) en de buurtschap Tienhoven bij Everdingen, eveneens in de gemeente Vijfheerenlanden (voordien in de gemeente Vianen).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Tienhoven_aan_de_LekEen random feitje: USB-C

USB-C (formeel USB Type-C) is een op USB gebaseerd verbindingssysteem met een symmetrische 24 pins-connector. De specificatie van de USB-C-kabel en -connector (de USB Type-C Cable and Connector Specification) werd gepubliceerd door het USB Implementers Forum (USB-IF) in 2014. De dubbelzijdige 24 pins-connector is iets dikker dan een micro-B-connector en meet 8,4 mm bij 2,6 mm. Er is zowel een mannelijke als vrouwelijke variant.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/USB-C

Een random feitje: Linux

Linux is een familie van open-source-, Unix-achtige besturingssystemen gebaseerd op de Linuxkernel. De verschillende Linuxvarianten worden Linuxdistributies genoemd en zijn meestal gratis verkrijgbaar. De Linuxkernel wordt verspreid onder de GNU General Public License (GPL). Omdat Linuxdistributies in de regel gebruikmaken van het GNU-besturingssysteem, de standaard-C-bibliotheek en voldoen aan de POSIX-standaard, wordt het geheel ook wel GNU/Linux genoemd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Linux

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen