Clouddienst of oplossing in Veldhuizen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Veldhuizen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Veldhuizen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Veldhuizen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Veldhuizen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Veldhuizen en andere plaatsen waar we actief zijn:

De gemeente Veldhuizen is een voormalige gemeente in de provincie Utrecht. De Leidse Rijn vormde de noordgrens van deze gemeente. De Achtkantemolenvliet en de Lange Vliet vormden de oostgrens. De omringende gemeenten waren Vleuten in het noorden, Oudenrijn in het oosten, Jutphaas en Linschoten in het zuiden en Harmelen in het westen. De voorganger van de vroegere gemeente Veldhuizen was het gerecht van Veldhuizen, Rosweide en Reijerscop-Lichtenberg. Dit waren oorspronkelijk drie afzonderlijke gerechten, maar in de loop van de tijd werden ze steeds meer als één gerecht bestuurd. Reijerscop-Lichtenberg was een van de vier gerechten in de polder Reijerscop. Deze vier gerechten bestonden echter niet uit aaneengesloten gebieden maar uit een serie afzonderlijke percelen. Na 1795 vond er een serie veranderingen plaats, die eindigde op 1 januari 1812 toen het gebied bij de gemeente Harmelen werd gevoegd. Op 1 januari 1818 werd weer een zelfstandige gemeente Veldhuizen gevormd. Ook werd er een gemeente Indijk gevormd. De chaotische verdeling van de polder Reijerscop werd uiteraard niet meer hersteld. De polder werd zodanig verdeeld, dat het gebied te oosten van de Achtermolenvliet bij Veldhuizen werd gevoegd en het gebied ten westen van de vliet bij Indijk. De gemeente Indijk werd weer bij de provincie Holland gevoegd, zodat de Achtermolenvliet tevens provinciegrens werd. Deze indeling was van korte duur. De gemeente Indijk werd op 1 januari 1821 weer bij de provincie Utrecht gevoegd, waarna hij op 13 januari werd opgeheven en bij Harmelen gevoegd. Tot na de Tweede Wereldoorlog waren er slechts drie wegen in deze gemeente, te weten de Rijksstraatweg langs de Leidse Rijn, de Meerndijk en de Reijerscopse Buurtweg. Qua bevolking lag het zwaartepunt in het dorp De Meern in de noordoosthoek van deze voormalige gemeente. In de polders buiten het dorp werd het beeld bepaald door melkveehouderijen. In De Meern en in het bijzonder aan de Meerndijk werden vanaf de jaren 1930 tientallen woningen gebouwd voor personen werkzaam buiten de agrarische sector. Ook kwamen er in die periode enkele kleine industriële bedrijven. Omdat de gemeente klein was, ‘woonde’ deze ‘in’ in het gemeentehuis van Harmelen. De burgemeester van Harmelen was meestal ook burgemeester van Veldhuizen. Het gerecht Veldhuizen heeft eeuwenlang vergaderd in het café Het Wapen van Gouda bij de Meernbrug in De Meern. Vanaf 1818, het jaar waarin de gemeente Veldhuizen ontstond, werden de vergaderingen van de gemeenteraad eveneens in dit café gehouden. Op 1 januari 1954 vond rondom de stad Utrecht een gemeentelijke herindeling plaats, waarbij de gemeente Veldhuizen werd opgeheven. Hiervan werd het grootste deel met de gemeenten Vleuten, Haarzuilens en het deel van Oudenrijn ten westen van de A2 samengevoegd tot de nieuwe gemeente, Vleuten-De Meern. Het overige deel, te weten de vroegere gerechten Reijerscop-Kreuningen en Reijerscop-Mierlo, werd bij de gemeente Harmelen gevoegd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/VeldhuizenEen random feitje: Communicatie

Communicatie is een activiteit waarbij levende wezens betekenissen uitwisselen door op elkaars signalen te reageren. Het Latijnse woord communicare slaat terug op “iets gemeenschappelijk maken”. Deze pagina behandelt de interactie tussen mensen, maar er bestaat ook diercommunicatie en plantencommunicatie. Communicatie is behalve een sociale activiteit, ook het resultaat van het contact: de optelsom van wederzijdse betekenisgevingen, ook wel communicatie-effect genoemd. De betekenis van verschillende vormen van communicatie is vaak voor uitleg gebonden aan de culturele omgeving waarin zij plaatsvindt.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Communicatie

Een random feitje: CCleaner

CCleaner (voorheen Crap Cleaner) is een freeware-programma gemaakt door Piriform om computers te onderhouden die werken onder Windows en macOS. Het programma probeert overbodige, ongebruikte of ongeldige bestanden op te sporen en te verwijderen. Piriform biedt sinds 2013 ook een versie van de CCleaner-software aan die speciaal ontwikkeld is voor op Android gebaseerde smartphones en tablets.CCleaner kan overbodige programma’s en herstelpunten die voor het systeem zijn aangemaakt, tijdelijke bestanden en incorrecte registersleutels verwijderen. Er is verder ook een functie om programma’s uit te schakelen, die anders bij het opstarten van Windows zouden starten, en een signaleringsoptie voor dubbele bestanden. Men kan vrije ruimte wissen door deze met gegevens over te schrijven, die geen betekenis hebben. Daardoor verdwijnen gegevens definitief, die met gewoon verwijderen nog wel in het geheugen achterblijven. CCleaner is voor verschillende besturingssystemen geschikt. De laatste versies worden daarvoor niet steeds tegelijk uitgebracht, maar de updates zijn recent.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/CCleaner

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen