Clouddienst of oplossing in Vleuterweide nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Vleuterweide.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Vleuterweide mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Vleuterweide! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Vleuterweide voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Vleuterweide en andere plaatsen waar we actief zijn:

Vleuterweide is een deelplan van de Vinex-locatie Leidsche Rijn, in de Nederlandse gemeente Utrecht. Deze gemeente omvat vier woonplaatsen, te weten Haarzuilens, De Meern, Utrecht en Vleuten. Vleuterweide is een deel van de woonplaats Vleuten en wordt omgeven door de oude dorpskern van Vleuten in het noorden, het Máximapark en De Meern Noord in het oosten, de buurt Veldhuizen (deel van De Meern) in het zuiden en de Harmelerwaard (deel van Harmelen, gemeente Woerden) in het westen. Het plan Vleuterweide is gerealiseerd in de periode 2004 – 2012. Het belangrijkste kenmerk van dit gebied is het dorpse karakter. Een groot deel ervan heeft een typische ‘jaren 1930’-uitstraling, met straten in de stijl van oude arbeiderswijkjes, hofjes en herenhuizen. Dankzij de lage ligging wordt Vleuterweide doorsneden met grachten en sloten, waarvan enkele er al lagen voordat het gebied bouwrijp werd gemaakt. Vleuterweide bestaat uit de deelgebieden: De Boomgaarden De Rietvelden Centrum & De Hoven De Tuinlanden De Erven De HagenDe gemeente Utrecht heeft Vleuterweide vanwege zijn grote omvang (ruim 18.000 inwoners in 2018) onderverdeeld in de buurten Vleuterweide West (buurtnummer 10.21) Vleuterweide Noord/Oost/Centrum (buurtnummer 10.22) Vleuterweide Zuid (buurtnummer 10.23)Deze maken, samen met negen andere buurten, deel uit van de wijk Vleuten-De Meern (wijknummer 10).

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/VleuterweideEen random feitje: Hardware

Met hardware of apparatuur worden in de computertechniek alle fysieke componenten of onderdelen aangeduid die in een computer een rol spelen. De term wordt gebruikt als tegenhanger van software (programmatuur), maar het onderscheid tussen beide is niet altijd even gemakkelijk aan te geven. Voorbeelden van hardware zijn een computer (pc) en een mobiele telefoon. In de Angelsaksische wereld heeft de term “hardware” een bredere betekenis dan in het Nederlands. In het Engels duidt de term “hardware” niet alleen op computeronderdelen, maar op gereedschappen, bouwmaterialen, machineonderdelen en ijzerwaren in het algemeen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Hardware

Een random feitje: Besturingssysteem

Een besturingssysteem (ook wel: bedrijfssysteem, in het Engels operating system of afgekort OS) is een programma (meestal een geheel van samenwerkende programma’s) dat na het opstarten van een computer in het geheugen geladen wordt en de hardware aanstuurt. Het fungeert als medium tussen de hardware en de computergebruiker, met als opzet dat de gebruiker programma’s op een gemakkelijke en efficiënte manier kan uitvoeren. Veelvoorkomende besturingssystemen zijn Unix, Microsoft Windows, Apple macOS, Linux, Apple iOS en Android. Een besturingssysteem is een verzameling programma’s die de interactie tussen systeemcomponenten beheren, zodat toepassingsprogrammeurs bevrijd worden van de noodzaak dergelijke functies in hun programma’s op te nemen. Een toepassing is een programma dat een functie uitvoert die rechtstreeks nut heeft voor de gebruiker. Toepassingsprogramma’s geven opdrachten aan het besturingssysteem om met de hardware te interageren.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Besturingssysteem

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen