Clouddienst of oplossing in Waverveen nodig?

Ons kantoor zit in Breukelen.

Wij leveren clouddiensten in Waverveen.

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u in Waverveen mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Ons kantoor zit op de Beatrixstraat 9a in Breukelen, vlak bij Waverveen! Veel kunnen we op afstand maar langs komen is uiteraard geen probleem. Belt u vooraf even?

We komen net zo graag naar u in Waverveen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bellen mag ook: 030-7370836

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Over Waverveen en andere plaatsen waar we actief zijn:

Waverveen is een klein dorp in de gemeente De Ronde Venen in de Nederlandse provincie Utrecht. Het dorp is gelegen in Polder Groot-Mijdrecht. Waverveen bestond al in de middeleeuwen en lag toen te midden van het agrarische gebied. De heerlijkheid hoorde bij het graafschap Holland en maakte deel uit van het baljuwschap Amstelland. Het heerlijkheidswapen was dan ook nauw verbonden met de wapens van Ouder-Amstel, Nieuwer-Amstel en Amsterdam: een rood schild met daarop een zwarte horizontale balk waarop twee zilveren kruizen (in heraldiek: Van keel met een fasce van sabel waarop twee sautiers van zilver). Dit wapen wordt in de literatuur vaker vermeld als het wapen van het nabijgelegen Waver; voor Waverveen geven de bronnen een ander wapen op, namelijk een veld van goud met daarop twee fascen van keel waarop vijf schuinse ruiten van zilver, geplaatst drie in de bovenste en twee in de onderste fasce. Bij de aanvraag van het gemeentewapen is echter als wapen van Waverveen het eerstgenoemde wapen verleend, maar met een gouden balk met daarop twee zwarte schuinkruisen. Vanaf de zeventiende eeuw werd de streek uitgeveend voor de winning van turf. Hierdoor ontstonden grote plassen, waardoor het land uiteindelijk verarmde. De heerlijkheid behoorde tot de grafelijke domeinen. In 1731 verkochten de Staten van Holland de heerlijkheid aan Wilhelmus Hoogerwaard. Waverveen grensde o.a.aan de drie heerlijkheden Waveren, Botshol en Ruige Wilnis. Deze behoorden tot de proosdij van Sint Marie te Utrecht. De proosdij verkocht de heerlijkheden in 1624 aan Antoni Oetgens, schepen en later burgemeester te Amsterdam. Deze drie heerlijkheden behoorden niet tot het baljuwschap Amstelland. Na de Bataafse Omwenteling van 1795 werden de verarmde gebieden, die voor een groot deel uit water bestonden, samengevoegd tot één gemeente. Op 1 januari 1819 ging de gemeente van de provincie Noord-Holland over naar de provincie Utrecht. Op 1 januari 1841 werd de gemeente op eigen verzoek opgeheven en met Vinkeveen samengevoegd tot de gemeente Vinkeveen en Waverveen. Deze gemeente ging op 1 januari 1989 op in de nieuwe gemeente De Ronde Venen. Een deel van de veenplassen werden in de achttiende en negentiende eeuw drooggemalen. Het huidige Waverveen dankt er zijn relatief hoge ligging aan, op een smalle dijk te midden van de Polder Groot-Mijdrecht-Noord. Het dorp ontleent zijn naam van het riviertje de Waver, ten noorden van Polder Groot-Mijdrecht. Waverveen heeft 815 inwoners (2021). De belangrijkste inkomstenbron is de landbouw. Tot het dorp Waverveen, Gemeente De Ronde Venen, behoort ook het aan het riviertje De Oude Waver gelegen buurtschap “Het Gemaal”, officieel vermeld en aangeduid met een wit bord. De 19 huizen aan de Hoofdweg en Waverdijk behoren tot dit kleine buurtschap. In Waverveen bevindt zich ook de Wilgenborgh, het naturistenterrein van de Haagse Lichtbond.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/WaverveenEen random feitje: Processor (computer)

Een processor, ook wel bekend als CPU (Engels: central processing unit) of in het Nederlands centrale verwerkingseenheid (cve) genoemd, is een stuk hardware in een computer dat instaat voor basisbewerkingen en -controle bij het uitvoeren van programmacode. De eerste processors waren uitgevoerd als printplaten vol met losse componenten en IC’s, maar sinds de jaren 70 ontstonden de eerste zogenaamde microprocessors, waarbij het hele systeem op één enkele chip werd vervaardigd. De eerste microprocessor was de i4004 van Intel.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Processor_(computer)

Een random feitje: Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren. SEO kan een bedrijf concurrentievoordeel opleveren. Binnen de optimalisatietechieken wordt onderscheid gemaakt tussen white hat (toegestaan door Google) en black hat (niet toegestaan). De black hat-technieken zijn over het algemeen bedoeld om de volgorde van zoekresultaten te manipuleren. SEO kan ook staan voor search engine optimizers. Dit zijn adviseurs die zich bezighouden met het uitvoeren van optimalisatieprojecten voor klanten.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Zoekmachineoptimalisatie

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen