Webdiensten / Webdesign

Webdiensten

Alles gaat steeds meer naar het Internet. Als ICT-dienstverlener gaan wij daar uiteraard in mee. Met webdiensten bedoelen wij in dit geval niet de cloud maar specifiek websites en web-gerelateerde zaken zoals een Content Management Systeem (CMS), website update-service en uiteraard beveiliging. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden op gebied van wetgeving, cookies en eisen waaraan uw website moet voldoen.

Mogelijkheden

Is uw website al beveiligd met een SSL certificaat? Kunt u uw eigen website al (gemakkelijk) bewerken? Is uw website beveiligd met Multi Factor Authentication (MFA) ofwel authenticatie in twee stappen?

Wij helpen u met het bouwen en herbouwen van uw website(s) maar ook het actueel houden en beveiliging van uw website(s).

Websites en webdesign

Wij werken samen met Idee-Vormers voor de grafische vormgeving van websites die we opleveren. Idee-Vormers is gespecialiseerd in de opmaak en vormgeving van websites die klaar zijn voor de toekomst. Wij doen het technische werk, maatwerk en zorgen voor een gegarandeerde 100% website-score volgens de online scan van Internet.nl. Deze website is een initiatief van de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.

 

Websites

Website bouwen, herbouwen, actualiseren en beveiligen

Portfolio

Een kleine greep uit de websites waar wij aan gewerkt hebben.
Klik op de afbeelding om te vergroten.

Mogen wij u van dienst zijn? Of wilt u meer weten?