Ontdek Dedicated Cloud. De ultieme oplossing voor uw ICT-behoeften

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kostenefficiënte ICT-oplossing voor uw bedrijf? Dan is IT-gemak’s Dedicated Cloud de perfecte keuze. Als betrouwbare partij in systeembeheer en cloud computing bieden wij Microsoft server diensten aan als een hoogwaardige cloud service. Op deze pagina leggen we uit wat Dedicated Cloud precies inhoudt en bespreken we de vele voordelen die het biedt voor uw bedrijf.

Wat is Dedicated Cloud

Dedicated Cloud is een geavanceerde ICT-oplossing die bedrijven in staat stelt om op een veilige en efficiënte manier toegang te krijgen tot hun applicaties en bestanden. Met onze innovatieve technologie kunt u werken alsof u op uw eigen server zit, terwijl deze zich in werkelijkheid in een betrouwbaar en goed beveiligd datacenter bevindt.

"Door het juiste advies en het doorvoeren hiervan hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren ".

Bel ons direct op:
Collega

Voordelen in de manier van werken

Dedicated Cloud biedt tal van voordelen die de manier waarop uw bedrijf werkt, kunnen transformeren:

  • Flexibiliteit: U kunt overal en altijd toegang krijgen tot uw bedrijfsapplicaties en -bestanden. U hoeft alleen maar verbinding te maken met het internet om toegang te krijgen tot uw dedicated server.

  • Veiligheid: Door gebruik te maken van een datacenter zijn uw gegevens beter beschermd tegen bedreigingen zoals cyberaanvallen en hardwarefouten.

  • Schaalbaarheid: Dedicated Cloud stelt u in staat om snel en eenvoudig extra resources toe te voegen, zoals opslag, geheugen en processorkracht, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.
Adviseur

Financiële voordeel zonder een server op locatie

Er zijn tal van financiële voordelen van IT-gemak’s Dedicated Cloud in vergelijking met het hebben van een server op de bedrijfslocatie:

  • Lagere investeringskosten: Geen noodzaak om dure serverhardware en netwerkapparatuur aan te schaffen en te onderhouden.
  • Verminderde onderhoudskosten: IT-gemak is verantwoordelijk voor het onderhouden en updaten van de serverhardware, waardoor uw onderhoudskosten aanzienlijk worden verlaagd.
  • Energiebesparing: Het energieverbruik is lager in een datacenter, wat resulteert in lagere energiekosten voor uw bedrijf.

Wat een professional! Service, expertise en klantvriendelijkheid staan allemaal op 1 bij IT-Gemak!

Lenie Van Der Zande

Betrouwbare partner voor je IT oplossingen. Jasper is een prettige vent, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Martijn Bogaard

Snelle, vriendelijke en behulpzame service! Mailserver aanpassingen waren zo geregeld.

GRAFISCH LAB

Zeer tevreden met de snelle opvolging, adequate handelen en kennis op zijn vakgebied.

Denyse Pierik

Goed bedrijf! Goede hulp en service.

Nathalie Verheij

Financiële voordelen van deze dienst

IT-gemak’s Dedicated Cloud biedt een vast maandbedrag, waardoor u eenvoudig uw ICT-kosten kunt budgetteren en beheren. Dit maandbedrag is inclusief onderhoud, beheer en support op de dienst, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten zonder u zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten of technische problemen.

 

IT-gemak’s Dedicated Cloud is de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare, veilige en kostenefficiënte ICT-oplossing. Met tal van voordelen, zoals flexibiliteit, veiligheid, schaalbaarheid en financiële besparingen, is Dedicated Cloud de perfecte keuze om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact op met ons team van experts en ontdek hoe IT-gemak uw bedrijf kan helpen profiteren van de kracht van deze werkomgeving.

Plan een vrijblijvend gesprek

Wij staan voor u klaar! Heeft u al gedacht aan de volgende onderwerpen?

Software implementatie
Security
VoIP implementatie
Netwerkbeheer
Neem contact op met Max

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen