Mededeling: Coronavirus / COVID-19

Wij proberen alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Helaas kunnen we niet altijd voorkomen dat wachttijden of bereikbaarheid afwijken van wat u van ons gewend bent. Excuses hiervoor. Mocht telefonisch niet lukken, stuur dan even een [e-mail]. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook zijn we helaas genoodzaakt om bezoek aan uw bedrijf tot een minimum te beperken. Alleen bij calamiteiten waarbij uw bedrijf volledig stil ligt, maken we hier uitzonderingen op. Reguliere ondersteuning kan, zoals altijd, gewoon op afstand.

Contact

Neem contact met ons op

Contact met IT-gemak

Wij komen graag met u in contact. Indien u uw gegevens achterlaat, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. 

Omdat wij zelf ook een hekel aan spam hebben, zullen wij u niet ongewenst mailen.

  • Computerweg 22
    3542DR Utrecht
  • 030-7370836
  • KVK: 69476993
  • BTW: NL002006070B53
  • ING: NL97INGB0007963332

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.