Tarieven

Transparant en weten waar u aan toe bent.

Onze tarieven

Hoewel iedere omgeving anders is en er in principe altijd maatwerk geleverd wordt, hanteren we wel een aantal vaste tarieven. De onderstaande tarieven zijn van toepassing tijdens onze openingstijden.

ICT-consultancy

o.a. systeembeheer, onderhoud, ondersteuning
95,00 per uur
 •  

Projectmanagement

o.a. projecten, begeleiding, beleidszaken
225,00 per uur
 •  

Buiten onze openingstijden en voor stand-by diensten, kunnen er andere tarieven in rekening worden gebracht. Hierin zijn 3 gradaties;

 • Avond (17:00 – 0:00), +35% op het standaard tarief.
 • Nacht (0:00 – 8:30) / Zaterdag, +50% op het standaard tarief.
 • Zon- / Feestdagen, +100% op het standaard tarief.
 • Stand-by (mogelijk zonder werkzaamheden) -50% van het tarief.
Wij berekenen geen voorrijkosten in een straal van 5 kilometer rondom ons kantoor.

Voorrijkosten tot 50 km €55,00 en van 51 t/m 100 km €95,00. Boven de 100 km op afspraak.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

Berekening van kosten

Om open en eerlijk te zijn over hoe en welke kosten we berekenen, beschrijven we dit hier op de website. Wel zo transparant!

Voorbeelden:

 • U belt met een vraag en wij hoeven hier verder niets voor te doen, dan kost dit niets. Een dergelijk gesprek kost dan hooguit 2 minuten tijd.
 • U belt met een ondersteuningsverzoek (om met u mee te kijken om of een andere handeling uit te voeren), dan berekenen we dit per 15 minuten. Een sessie van 12 minuten is dan 1 x 15 minuten. Een sessie van 20 minuten zou in dit geval 2 x 15 minuten zijn. 
 • Als we bij u langs moeten komen, dan berekenen wij boven de 5km ook voorrijkosten en minimaal 1 uur. Een bezoek op locatie van 5 minuten zou in dat geval de voorrijkosten + 1 uur consult kosten. Een bezoek op locatie van 65 minuten de voorrijkosten + 1 uur en 15 minuten.

Projecten en maatwerk

Voor uw projecten en ander maatwerk, gericht op uw organisatie, kunnen wij ook met vaste prijzen werken.

Overige diensten

Andere diensten zoals vast onderhoud, monitoring, beveiliging, back-up en update-service, kunnen wij ook in een servicecontract / abonnementsvorm aanbieden. Prijzen beginnen bij €5,00 per maand voor werkstation-monitoring.

Compleet aanbod

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen