Altijd snel, veilig en onbezorgd kunnen werken?
Wij implementeren en beheren een optimale werkomgeving voor jou en je team. Voor een vast bedrag per maand, met één contactpersoon. Gewoon goed geregeld!
IT-gemak biedt u All-in ICT aan. Dit bekend écht All-in! Zo komen wij ook in Zeist zonder voorrijkosten of andere kosten bij u alles in orde maken.
Wij verwijzen u over 5 seconden door naar de homepagina van IT-gemak
setTimeout(function() { window.location.href = “https://www.jouw-doel-url.nl”; }, 10000); // 10.000 milliseconden = 10 secondenDienstverlening van IT-gemak
Van professioneel netwerkbeheer, geavanceerde WiFi-omgeving of naadloze migratie tot het realiseren van een waterdichte beveiliging of volledig ICT-beheer. IT-Gemak biedt een breed scala aan diensten aan. Vanuit de Cloud én eigen datacenter. Wat je ICT-vraag ook is, wij sluiten onze werkzaamheden aan op jouw wensen. Bekijk onze diensten
Misschien ook interessant:
Phishing
Phishing (naar analogie van phreaking, afgeleid van fishing: "vissen", "hengelen") is een vorm van internetfraude. Het bestaat uit het oplichten van mensen door ze te lokken naar een valse (bank)website, die een kopie is van de echte website, om ze daar – nietsvermoedend – te laten inloggen met hun inlognaam en wachtwoord of hun creditcardnummer. Hierdoor krijgt de fraudeur de beschikking over deze gegevens met alle gevolgen van dien. De fraudeur doet zich hierbij voor als een vertrouwde instantie, zoals een bank. De meeste vormen van phishing gebeuren via e-mail. De slachtoffers worden hierbij met een e-mail naar deze valse website gelokt. De mail bevat een link naar de (valse) website met het verzoek om zogenaamd "de inloggegevens te controleren".
Een andere vorm van phishing is spear phishing, waarbij de persoonlijke gegevens (naam, e-mailadres, telefoonnummer) van het doelwit worden gebruikt om diegene een gevoel van vertrouwen te geven. Er wordt vaak ingespeeld op diens persoonlijke voorkeuren en hobby's die de daders via sociale media hebben achterhaald. Een voetbalfan wordt bijvoorbeeld benaderd met een nep-aanbieding voor gratis seizoenskaarten van zijn favoriete voetbalclub, iemand die van mooie dure kleding houdt met een kortingsactie van haar favoriete kledingmerk. Dit kan ook gebeuren tijdens popconcerten. Fans van de artiest die gaat optreden krijgen dan via e-mail goedkope kaarten aangeboden voor dit concert. Deze blijken dan echter niet te werken bij de toegangspoorten. Op deze manier komen ze er dan achter dat ze opgelicht zijn.
[sc name=”homeverwijzer”][/sc]