ICT Consultancy op maat voor uw organisatie

Is het tijd voor u om goed en krachtig geïnformeerd te worden? Sluit u aan bij onze tevreden klanten.

300+ Tevreden organisaties

Adviseur

ICT Consultancy gericht op uw unieke organisatie

Elke organisatie is uniek en verdient daarom een uniek en onafhankelijk ICT advies. Bij IT-gemak begrijpen we dit en zetten we ons in om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Onze klanten weten dat we niet alleen onze eigen producten en diensten aanbevelen, maar ook oplossingen van andere aanbieders als dat beter aansluit bij hun behoeften.

"Door het juiste advies en het doorvoeren hiervan hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren ".

Wat een professional! Service, expertise en klantvriendelijkheid staan allemaal op 1 bij IT-Gemak!

Lenie Van Der Zande

Betrouwbare partner voor je IT oplossingen. Jasper is een prettige vent, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Martijn Bogaard

Snelle, vriendelijke en behulpzame service! Mailserver aanpassingen waren zo geregeld.

GRAFISCH LAB

Zeer tevreden met de snelle opvolging, adequate handelen en kennis op zijn vakgebied.

Denyse Pierik

Goed bedrijf! Goede hulp en service.

Nathalie Verheij

ICT Consultancy gericht op uw unieke organisatie

Of u nu al een bepaalde oplossing of ICT aanbieder heeft en wilt weten of het beter kan, op zoek bent naar iets nieuws of een second opinion nodig heeft, bij IT-gemak staan we voor u klaar. We bieden advies op diverse gebieden, waaronder:

  • Werkplek soft- en hardware: Wij adviseren over de juiste keuze in software en hardware voor de werkplekken binnen uw organisatie, afgestemd op uw wensen en eisen.

  • Server soft- en hardware: Van het kiezen van de juiste serveroplossing tot het optimaliseren van de prestaties, wij zorgen ervoor dat uw servers efficiënt en betrouwbaar werken.

  • Beveiligingsvereisten: We helpen u bij het identificeren van potentiële beveiligingsrisico’s en het kiezen van de juiste software om uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken.

  • Cloud of lokale ‘on premises’ oplossingen: Of u nu de voorkeur geeft aan cloudopslag of lokale opslag, we adviseren u over de beste oplossing voor uw organisatie en kunnen u helpen bij de implementatie ervan.

  • VoIP telefonie en VoIP telefoontoestellen: Wij bieden deskundig advies over VoIP-oplossingen, zowel voor de telefooncentrale als de bijbehorende toestellen, om de communicatie binnen uw bedrijf te optimaliseren.

  • Internetverbindingen (DSL, Glasvezel, Kabel, 4G): We helpen u bij het kiezen van de juiste internetverbinding die past bij uw organisatie, zodat u altijd online bent en de beste prestaties levert.

 

Bij IT-gemak zijn we toegewijd aan het bieden van uitgebreid ICT advies en consultancy diensten om uw organisatie te helpen groeien en bloeien. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we u kunnen helpen met uw ICT behoeften.

Collega

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen