ICT-advies

Advies, gericht op uw onderneming, kijkende naar uw wensen en uw toekomstplannen.

Gericht op uw organisatie

Uw organisatie is uniek, u bent uniek. Wij geven daarom graag een uniek en onafhankelijk advies. Klanten die reeds met ons werken weten dat een advies ook een product of dienst kan zijn dat niet bij ons vandaan komt.

Waar wij mee kunnen helpen

Heeft u al een bepaalde oplossing, een ICT aanbieder en wilt u advies of dit beter kan? Bent u opzoek naar iets nieuws? Iets dat volgens uw ICT dienstverlener niet mogelijk is? Een second opinion? Wij denken graag mee. Onze expertisegebieden:
 • Werkplek soft- en hardware
 • Server soft- en hardware
 • Beveiligingssoftware
 • Cloud of lokale ‘on premises’ oplossingen
 • VoIP telefonie en VoIP telefoontoestellen
 • Internet verbindingen (DSL, Glasvezel, Kabel, 4G)
 • Webdiensten en oplossingen
 • Websites, Beveiliging, Certificaten

Wij helpen u graag!

ICT-advies

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen