Systeembeheer

Uw eigen systeembeheerder, maar dan voor een paar uur per maand.

Netwerk- en systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. IT-gemak voorkomt storingen in uw ICT-systeem. Uw klantbestanden, patiëntgegevens en bankzaken zijn voortaan veiliggesteld wanneer u de zorg voor uw netwerk aan ons overlaat. Dit bespaart u financiële ellende en rompslomp.

Uw netwerk stabiel maken en houden

Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van uw bedrijfsnetwerk. Snelheid, stabiliteit en optimale gegevensbescherming zijn hierbij van groot belang. Uiteraard met de GDPR / AVG in gedachten. Daarom heeft IT-gemak hierop zijn diensten gericht. Door uw systeem continu in de gaten te houden, lossen we problemen vaak op voordat u er iets van merkt. En heeft u hulp nodig, dan staan wij voor u klaar! Met onze diensten haalt u het maximale uit uw IT-netwerk.

Ondersteuning voor uw medewerkers

Als uw medewerkers niet (goed) kunnen werken is dat niet alleen erg vervelend voor uw onderneming maar ook voor de medewerker zelf. Wij bieden uw medewerkers de mogelijkheid om te mailen of bellen met onze helpdesk zodat ze altijd zo snel mogelijk verder geholpen worden.

 

Systeembeheer

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen