De Ultieme zakelijke telefonie oplossing voor uw bedrijf

Ervaar het gebruik van Microsoft Teams of de 3CX app!

3CX-Dashboard
iPhone met 3CX App

De introductie van VoIP voor uw bedrijf

In deze tijd van snelle technologische ontwikkeling is het essentieel om voorop te blijven lopen met betrekking tot zakelijke communicatie. VoIP (Voice over Internet Protocol) heeft de manier waarop we communiceren drastisch veranderd en biedt tal van voordelen ten opzichte van traditionele telefonie. It-gemak, als toonaangevende VoIP provider, is trots om 3CX als dé oplossing voor zakelijke telefonie aan te bieden. In dit artikel bespreken we de voordelen van VoIP mobiele telefoon en de unieke kenmerken van 3CX die uw bedrijf naar een hoger niveau van efficiëntie en productiviteit zullen tillen.

De Toekomst van Zakelijke Telefonie

VoIP, ook bekend als zakelijke telefonie, heeft de manier waarop we zakelijk bellen getransformeerd. Het maakt gebruik van internet om spraak- en videocommunicatie mogelijk te maken, waardoor bedrijven profiteren van een betere gesprekskwaliteit, lagere kosten en flexibele communicatie-opties. Met VoIP kunt u zowel lokaal als internationaal bellen tegen aanzienlijk lagere tarieven dan traditionele telefonie.

"Door het juiste advies en het doorvoeren hiervan zijn wij optimaal bereikbaar ".

Bel ons direct op:

Wat een professional! Service, expertise en klantvriendelijkheid staan allemaal op 1 bij IT-Gemak!

Lenie Van Der Zande

Betrouwbare partner voor je IT oplossingen. Jasper is een prettige vent, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Martijn Bogaard

Snelle, vriendelijke en behulpzame service! Mailserver aanpassingen waren zo geregeld.

GRAFISCH LAB

Zeer tevreden met de snelle opvolging, adequate handelen en kennis op zijn vakgebied.

Denyse Pierik

Goed bedrijf! Goede hulp en service.

Nathalie Verheij

3CX: De Complete Zakelijke Telefonie Oplossing

3CX is een krachtig en veelzijdig VoIP systeem dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Het biedt een breed scala aan geavanceerde functies, zoals:

 1. VoIP mobiele telefoon: Met de 3CX VoIP app kunt u uw zakelijke telefonie naadloos integreren met uw mobiele telefoon, waardoor u altijd bereikbaar bent en effectief kunt communiceren, waar u ook bent. De app maakt het eenvoudig om oproepen door te schakelen, voicemails te beluisteren en zelfs videoconferenties te houden, allemaal vanaf uw smartphone.

 2. Eenvoudig beheer: 3CX biedt een gebruiksvriendelijke webinterface die het eenvoudig maakt om uw zakelijke telefonie oplossingen te beheren en aan te passen. U kunt gemakkelijk nieuwe extensies toevoegen, gespreksroutes instellen en de prestaties van uw systeem in real-time volgen.

 3. Schaalbaarheid: 3CX groeit met uw bedrijf mee. U kunt eenvoudig nieuwe gebruikers toevoegen of extra functies inschakelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de capaciteit van uw systeem.

 4. Geavanceerde functies: 3CX biedt een breed scala aan geavanceerde functies, zoals automatische gespreksopname, wachtrijbeheer, CRM-integratie en meer. Deze functies helpen u uw bedrijf efficiënter en productiever te maken.

 5. Uitstekende ondersteuning: Als 3CX VoIP provider staat IT-gemak klaar om u te helpen bij het implementeren, beheren en optimaliseren van uw zakelijke telefonie oplossingen. Wij bieden full-service ondersteuning en zorgen ervoor dat uw systeem altijd up-to-date en betrouwbaar is.

Vraag op 3CX WhatsApp

Waarom kiezen voor IT-gemak als uw 3CX VoIP Provider

It-gemak is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en deskundige VoIP provider. We bieden uitgebreide zakelijke telefonie oplossingen die aansluiten bij uw unieke behoeften en eisen. Hier zijn enkele redenen waarom u voor IT-gemak zou moeten kiezen:

 • Ervaring en expertise: Ons team van ervaren professionals heeft diepgaande kennis van VoIP-technologieën en de 3CX-oplossing. We kunnen u helpen bij het kiezen en implementeren van de juiste oplossingen voor uw bedrijf.
 • Aangepaste oplossingen: Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte zakelijke telefonie oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften en budget.
 • Uitstekende klantenservice: Bij It-gemak staan we bekend om onze uitzonderlijke klantenservice en support. We zijn er om u te helpen bij elke stap van het proces, van de implementatie tot het beheer van uw 3CX-systeem.
 • Concurrerende prijzen: Wij bieden concurrerende prijzen voor onze zakelijke telefonie diensten, waardoor u kunt profiteren van de beste oplossingen zonder uw budget te overschrijden.
Antwoord op 3CX WhatsApp

3CX: De Complete Zakelijke Telefonie Oplossing

Het is tijd om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met de geavanceerde zakelijke telefonie oplossingen van IT-gemak en 3CX. Profiteer van de vele voordelen van VoIP mobiele telefoon, zoals betere gesprekskwaliteit, lagere kosten en flexibiliteit, terwijl u geniet van de krachtige en veelzijdige functies van 3CX. Neem vandaag nog contact op met IT-gemak, uw betrouwbare VoIP provider, en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfscommunicatie te transformeren met onze full-service aanpak.

"Met de implementatie van WhatsApp Business kunnen alle medewerkers de berichten beantwoorden op alle end- devices. ".

Bel direct met Max:

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
 • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen