Bescherm uw onderneming tegen dataverlies met 365 Backup

Adviseur

Microsoft 365 backup

In onze steeds meer digitale wereld is de beveiliging van uw bedrijfsdata essentieel. Dat begrijpt IT-gemak. Wij bieden u de ultieme oplossing voor bedrijfsbeveiliging: de Microsoft 365 Backup. Deze oplossing waarborgt uw bedrijfsdata door 365 dagen per jaar een back-up te maken van al uw Microsoft 365-data.

Microsoft 365 is een van de meest gebruikte platforms voor bedrijfscommunicatie en -beheer. Het biedt een breed scala aan tools, waaronder e-mail, documentopslag en samenwerkingstools. Maar wat gebeurt er als u plotseling uw belangrijke gegevens kwijtraakt door een technische storing, menselijke fout of cyberaanval? Hier komt de Microsoft 365 Backup van IT-gemak in het spel.

"Al meerdere malen is er een per ongeluk verwijderde file van onze SharePoint Teruggehaald ".

Bel ons direct op:

Wat een professional! Service, expertise en klantvriendelijkheid staan allemaal op 1 bij IT-Gemak!

Lenie Van Der Zande

Betrouwbare partner voor je IT oplossingen. Jasper is een prettige vent, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Martijn Bogaard

Snelle, vriendelijke en behulpzame service! Mailserver aanpassingen waren zo geregeld.

GRAFISCH LAB

Zeer tevreden met de snelle opvolging, adequate handelen en kennis op zijn vakgebied.

Denyse Pierik

Goed bedrijf! Goede hulp en service.

Nathalie Verheij

365 dagen back-up

Onze Microsoft 365 Backup-oplossing zorgt voor een volledige en continue back-up van al uw Microsoft 365-data, die 365 dagen per jaar wordt bewaard. Dit betekent dat uw e-mails, documenten, kalenders en contacten altijd veilig zijn, zelfs als er iets misgaat. Het biedt u de gemoedsrust die u nodig heeft om uw bedrijf met vertrouwen te runnen, wetende dat uw waardevolle data veilig is.

Bovendien is de Microsoft 365 Backup niet alleen een geweldige manier om uw bedrijfsgegevens te beschermen, maar het biedt ook een eenvoudig herstelproces. Met slechts een paar klikken kunt u verloren gegevens terughalen, waardoor downtime wordt geminimaliseerd en uw bedrijf snel weer op de rails is.

Het implementeren van een Microsoft 365 Backup is een cruciale stap in uw algemene beveiligingsstrategie. Bij IT-gemak begrijpen we hoe belangrijk deze beslissing is. Daarom hebben we een grondig whitepaper gemaakt om u door het proces te begeleiden.

Collega
Adviseur

Download de Microsoft 365 backup whitepaper!

In dit whitepaper vindt u uitgebreide informatie over de Microsoft 365 Backup-oplossing en hoe het uw bedrijf kan helpen beschermen tegen dataverlies. U zult ontdekken hoe eenvoudig het is om deze back-upoplossing te implementeren en hoe het uw bedrijf kan ondersteunen in tijden van nood.

Klik op de onderstaande knop om uw gratis exemplaar van het whitepaper te downloaden en ontdek hoe IT-gemak u kan helpen uw bedrijf te beschermen met de Microsoft 365 Backup.

Investeer in de veiligheid en stabiliteit van uw bedrijf. Met de Microsoft 365 Backup van IT-gemak kunt u vertrouwen op een jaar van totale beveiliging voor uw waardevolle bedrijfsgegevens.

SharePoint
Email
Agenda
Teams
Neem contact op met Max

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen