Ontdek de oplossing voor Medikad de Cloud Oplossing voor IT-Gemak met Inclusief Support

Adviseur

Medikad

Bent u op zoek naar een betrouwbare en effectieve cloud oplossing voor uw zorgpraktijk? Zoek niet verder! IT-Gemak biedt dé perfecte oplossing met Medikad, de hosted cloud dienst die uw zorgpraktijk efficiënter en veiliger maakt. Met Medikad geniet u van een zorgeloze IT-ervaring, inclusief support, zodat u zich kunt concentreren op waar het écht om draait: uw patiënten.

Wat is Medikad?

Medikad is een geavanceerde cloud oplossing, speciaal ontworpen voor zorgverleners en hun praktijken. Het biedt een veilige en betrouwbare omgeving om al uw medische gegevens en applicaties te beheren, van patiëntdossiers tot afspraken en facturatie. Medikad zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang heeft tot uw gegevens, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud en de beveiliging van uw IT-infrastructuur.

"Door het juiste advies en het doorvoeren hiervan hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren ".

Bel ons direct op:

Wat een professional! Service, expertise en klantvriendelijkheid staan allemaal op 1 bij IT-Gemak!

Lenie Van Der Zande

Betrouwbare partner voor je IT oplossingen. Jasper is een prettige vent, betrouwbaar en goed bereikbaar.

Martijn Bogaard

Snelle, vriendelijke en behulpzame service! Mailserver aanpassingen waren zo geregeld.

GRAFISCH LAB

Zeer tevreden met de snelle opvolging, adequate handelen en kennis op zijn vakgebied.

Denyse Pierik

Goed bedrijf! Goede hulp en service.

Nathalie Verheij

Waarom kiezen voor een Medikad Cloud oplossing?

  • Cloud gemak: Medikad biedt de voordelen van een cloud oplossing, zoals eenvoudige toegang, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid. U hoeft zich geen zorgen te maken over het installeren en onderhouden van hardware en software, want Medikad regelt dit allemaal voor u.

  • Veiligheid: De beveiliging van uw gegevens is van het grootste belang, en Medikad begrijpt dit. Onze cloud oplossing voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden en zorgt ervoor dat uw gegevens altijd veilig zijn, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak.

  • Hosted service: Medikad is een hosted service, wat betekent dat u geen eigen servers of IT-personeel nodig heeft. Wij zorgen voor het onderhoud en de updates, zodat u zich kunt concentreren op uw zorgpraktijk.

  • Inclusief support: IT-Gemak staat voor u klaar met uitstekende klantenservice en ondersteuning. Wanneer u kiest voor Medikad, krijgt u toegang tot onze deskundige supportteam, die altijd klaarstaat om u te helpen bij vragen of problemen.

  • Efficiëntie: Medikad helpt u uw zorgpraktijk efficiënter te maken door het stroomlijnen van processen en het automatiseren van taken. Zo kunt u meer tijd besteden aan het verlenen van zorg aan uw patiënten en minder tijd aan administratieve taken.

  • Flexibiliteit: Medikad is ontworpen met het oog op flexibiliteit en groei. Of u nu een kleine praktijk heeft of een groot zorgcentrum beheert, Medikad past zich eenvoudig aan uw behoeften aan.

Kies voor IT-Gemak en ervaar de voordelen van Medikad, dé cloud oplossing die uw zorgpraktijk efficiënter, veiliger entoekomstbestendig maakt. Profiteer van een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing, zonder zorgen over IT-onderhoud en beveiliging. Met Medikad en onze inclusieve support, kunt u zich volledig richten op het bieden van de beste zorg aan uw patiënten.

Collega

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen