Webdesign

Van online visitekaartje tot lead-generator.

Webdiensten

Alles gaat steeds meer naar het Internet. Als ICT-dienstverlener gaan wij daar uiteraard in mee. Met webdiensten bedoelen wij in dit geval niet de cloud maar specifiek websites en web-gerelateerde zaken zoals een Content Management Systeem (CMS), website update-service en uiteraard beveiliging. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden op gebied van wetgeving, cookies en eisen waaraan uw website moet voldoen.

Gemaakt voor conversie

Het belangrijkste is waarschijnlijk dat uw website voor meer klanten gaat zorgen. Met uitgebreide analyse en verkoop tools kunt u zien wie uw website bezoekt, informatie over de omzet van deze potentiële bezoeker, contactgegevens en welke pagina’s voor hoe lang bekeken zijn, kunt u uw klanten gemakkelijk proactief benaderen (het telefoonnummer en/of e-mailadres staat vaak klaar, zodat u meer potentiële klanten kunt benaderen!

Mogelijkheden

Is uw website al beveiligd met een SSL certificaat? Kunt u uw eigen website al (gemakkelijk) bewerken? Is uw website beveiligd met Multi Factor Authentication (MFA) ofwel authenticatie in twee stappen?

Wij helpen u met het bouwen en herbouwen van uw website maar ook het actueel houden en de beveiliging van uw website.

Voer op Internet.nl een test uit om te zien hoe goed uw website beveiligd is.

Websites en webdesign

Wij werken samen met Idee-Vormers voor de grafische vormgeving van websites die we opleveren. Idee-Vormers is gespecialiseerd in de opmaak en vormgeving van websites die klaar zijn voor de toekomst. Wij doen het technische werk, maatwerk en zorgen voor een gegarandeerde 100% website-score volgens de online scan van Internet.nl. Deze website is een initiatief van de internetgemeenschap en de Nederlandse overheid.

Webdesign
en veel meer

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen