IT-gemak levert geavanceerd netwerk met 35 Wi-Fi antennes van UniFi

IT-gemak levert geavanceerd netwerk met 35 Wi-Fi antennes van UniFi

Een geavanceerde netwerkoplossing voor optimale connectiviteit

In de moderne wereld van vandaag zijn snelle en betrouwbare internetverbindingen essentieel voor het soepele verloop van bedrijfsactiviteiten. Of het nu gaat om het streamen van media, het verzenden van belangrijke bestanden of het uitvoeren van kritieke online taken, een stabiel netwerk is van cruciaal belang. Bij IT-gemak begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we recentelijk een geavanceerd netwerk geïmplementeerd met behulp van 35 Wi-Fi antennes van UniFi.

De kracht van UniFi-apparatuur

UniFi is een toonaangevende naam in de netwerktechnologie en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak. Daarom hebben we ervoor gekozen om UniFi-apparatuur te gebruiken om onze klanten te voorzien van een robuust netwerk dat voldoet aan hun groeiende behoeften.

Voor dit specifieke project hebben we 35 access points van het model UniFi U6 PRO geïnstalleerd. Deze access points bieden een uitstekende dekking en kunnen naadloos schakelen tussen frequentiebanden voor een optimale prestatie. Met deze uitgebreide dekking kunnen medewerkers en bezoekers van uw bedrijf genieten van een snelle en betrouwbare internetverbinding, waar ze zich ook bevinden binnen uw kantooromgeving.

Een volledig managed en gemonitord netwerk

Bij IT-gemak willen we onze klanten volledige gemoedsrust bieden als het gaat om hun netwerk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het geleverde netwerk volledig beheerd en gemonitord wordt. Om dit te realiseren hebben we de UniFi Dream Machine geïntegreerd in het netwerk.

De UniFi Dream Machine fungeert als een centraal beheerpunt voor het gehele netwerk. Het biedt geavanceerde functies zoals verkeersanalyse, firewallbeveiliging en VPN-ondersteuning. Met de UniFi Dream Machine kunnen we het netwerk op afstand beheren en eventuele problemen snel en effici├źnt oplossen. Bovendien stelt het ons in staat om gedetailleerde rapporten te genereren over het netwerkgebruik en de prestaties, zodat we proactief kunnen reageren op eventuele potenti├źle knelpunten.

Optimalisatie van de netwerkinfrastructuur

Naast de access points en de UniFi Dream Machine hebben we ook twee switches geïmplementeerd om de netwerkinfrastructuur te optimaliseren. We hebben een 24-poorts UniFi POE switch geïnstalleerd voor de access points en een 48-poorts UniFi POE switch voor andere apparaten in uw netwerk.

Deze switches bieden niet alleen voldoende poorten om al uw apparaten te verbinden, maar ze bieden ook Power over Ethernet (POE) functionaliteit. Dit betekent dat de switches stroom kunnen leveren aan de aangesloten apparaten, zoals de access points, zonder dat er aparte voedingskabels nodig zijn. Dit vereenvoudigt de bekabeling en zorgt voor een nette en georganiseerde netwerkomgeving.

Betrouwbare connectiviteit gegarandeerd

Om de prestaties en betrouwbaarheid van het geleverde netwerk te verzekeren, hebben we een WiFi-nameting uitgevoerd in Utrecht. Met deze meting hebben we de signaalsterkte, dekking en interferentie geanalyseerd om ervoor te zorgen dat de Wi-Fi-antennes optimaal geplaatst zijn en dat er geen problemen zijn die de prestaties kunnen beïnvloeden.

Door deze gedetailleerde nameting kunnen we er zeker van zijn dat uw netwerk betrouwbare connectiviteit biedt in uw specifieke omgeving. We hebben eventuele knelpunten geïdentificeerd en opgelost, zodat u kunt genieten van een stabiele en snelle internetverbinding zonder onderbrekingen.

Kies voor IT-gemak voor uw netwerkbehoeften

Bij IT-gemak streven we ernaar om de beste oplossingen te bieden aan onze klanten, en dit geavanceerde netwerkproject met 35 Wi-Fi antennes van UniFi is daar een perfect voorbeeld van. We combineren hoogwaardige apparatuur met uitgebreid beheer en monitoring om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal presteert.

Als u ge├»nteresseerd bent in het upgraden van uw netwerkinfrastructuur of het implementeren van een nieuw netwerk, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van een betrouwbaar en effici├źnt netwerk dat aan al uw behoeften voldoet.

Met IT-gemak kunt u zich concentreren op uw bedrijf, wetende dat uw netwerk in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw netwerkervaring kunnen verbeteren!

Kies vandaag nog voor een persoonlijke aanpak.

Wil uw server plaatsen op een co-locatie met support en persoonlijk contact met de engineers? Wacht dan niet langer en neem contact op met IT-gemak!

"Door het juiste advies en het doorvoeren hiervan hebben wij onze werkwijze kunnen optimaliseren ".

Bel ons direct op:
Collega

Latest blog & articles

Adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Enim minim veniam quis nostrud exercitation

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.ÔÇő
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen