Microsoft Intune

Eenvoudig Beheer van Microsoft 365 Integratie

Microsoft Intune is de alles-in-één oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betere manier om hun Microsoft 365 integratie, SharePoint, e-mail en data delen te beheren. Met Intune kunt u eenvoudig de toegang tot bedrijfsgegevens beheren en beveiligen, waarbij u kunt besparen op kosten en de productiviteit verhoogt.

Met Microsoft Intune kunt u eenvoudig de Microsoft 365 integratie van uw bedrijf beheren. Het biedt de mogelijkheid om beveiligingsinstellingen, software-updates en andere configuraties centraal te beheren en te controleren. Hierdoor kunnen uw medewerkers eenvoudig toegang krijgen tot de tools die ze nodig hebben om hun werk te doen, terwijl u tegelijkertijd de volledige controle houdt over de beveiliging van uw bedrijfsgegevens.

Beheer SharePoint Sites en E-mail

Met Microsoft Intune kunt u eenvoudig SharePoint sites en e-mail beheren. U kunt gebruikers toegang geven tot de SharePoint sites die ze nodig hebben en ervoor zorgen dat gevoelige informatie alleen beschikbaar is voor de juiste personen. Bovendien biedt Intune de mogelijkheid om e-mailbeveiligingsinstellingen te beheren, waaronder het blokkeren van ongewenste e-mails en het beschermen van gevoelige informatie.

Veilige Gegevensdeling

Een ander voordeel van Microsoft Intune is de mogelijkheid om gegevensdeling te beheren. U kunt eenvoudig bepalen wie toegang heeft tot bepaalde gegevens en hoe deze gegevens kunnen worden gebruikt. Dit biedt extra beveiliging voor uw bedrijfsgegevens en voorkomt ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie.

Verhoogde Beveiliging en Kostenbesparing

Met Microsoft Intune kunt u de beveiliging van uw bedrijfsgegevens verhogen en tegelijkertijd kosten besparen. U kunt bijvoorbeeld het beheer van apparaten stroomlijnen en het aantal ondersteunde apparaten verminderen, waardoor u tijd en geld bespaart. Bovendien kunt u dankzij de geavanceerde beveiligingsinstellingen van Intune uw bedrijfsgegevens beschermen tegen cyberaanvallen en andere bedreigingen.

Kortom, Microsoft Intune biedt een complete oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betere manier om hun Microsoft 365 integratie, SharePoint, e-mail en gegevensdeling te beheren. Met Intune kunt u eenvoudig de toegang tot bedrijfsgegevens beheren en beveiligen, waarbij u tegelijkertijd de productiviteit van uw medewerkers verhoogt en kosten bespaart. Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van Microsoft Intune voor uw bedrijf.

Microsoft Intune uitleg

Profiteer van de Voordelen van Microsoft Intune

Met Microsoft Intune kunt u profiteren van de vele voordelen die deze oplossing biedt. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom u zou moeten overwegen om Microsoft Intune te gebruiken voor uw bedrijf:

Eenvoudig beheer van apparaten

Met Intune kunt u alle apparaten die uw medewerkers gebruiken, zoals smartphones, tablets en laptops, centraal beheren. U kunt eenvoudig instellingen configureren, updates uitvoeren en beveiligingsbeleid afdwingen, wat zorgt voor een veiligere en productievere werkomgeving.

Flexibiliteit en mobiliteit

Met Microsoft Intune kunnen uw medewerkers altijd en overal werken, omdat ze toegang hebben tot bedrijfsgegevens en -toepassingen vanaf elke locatie en elk apparaat. Dit verhoogt de productiviteit en flexibiliteit van uw medewerkers, wat weer leidt tot betere resultaten voor uw bedrijf.

Geavanceerde beveiliging

Microsoft Intune biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals tweeledige verificatie, automatische updates en malwarebescherming. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens beschermd zijn tegen cyberdreigingen en andere bedreigingen.

Kostenbesparingen

Met Microsoft Intune kunt u kosten besparen op hardware, software en IT-ondersteuning. U hoeft geen dure IT-infrastructuur aan te schaffen of te onderhouden, omdat alle beheertaken worden uitgevoerd via de cloud. Dit bespaart u tijd en geld, waardoor u meer middelen kunt inzetten voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Kies Microsoft Intune voor een veiligere en productievere werkomgeving

Microsoft Intune is de oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een veiligere en productievere werkomgeving. Met de mogelijkheid om Microsoft 365 integratie, SharePoint, e-mail en gegevensdeling te beheren, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn en alleen toegankelijk zijn voor de juiste personen. Bovendien biedt Intune de flexibiliteit en mobiliteit die uw medewerkers nodig hebben om optimaal te presteren.

Profiteer van de voordelen van Microsoft Intune en kies voor een veiligere en productievere werkomgeving voor uw bedrijf. 

Meer informatie? Neemt u dan contact op met ons team van experts. We helpen u graag verder!

Share this :

Latest blog & articles

Adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Enim minim veniam quis nostrud exercitation

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen