Beveiliging

De beste beveiliging voor uw ICT omgeving.

Beveiliging van uw apparatuur

De beveiliging van uw netwerk is essentieel! In de tijd van connectiviteit waarbij werkelijk alles verbonden kan zijn met Internet, is potentieel alles ook voor derden toegankelijk als deze apparaten niet goed beveiligd zijn. Denk hierbij aan de basis zoals uw computers, laptops en servers maar zeker ook uw wifi toegangspunten, mobiele- en voiptelefoons, router en zelfs uw alarmsysteem, slimme stofzuiger, koelkast of slimme stekker!

In kaart brengen en beveiligen

Wij kunnen voor u een netwerk-/omgevingscontrole uitvoeren om in kaart te brengen wat er eventueel toegankelijk zou kunnen zijn voor derden. Via Internet of zelfs via uw (gasten)netwerk. Daarnaast is beveiliging op apparaat-niveau zoals werkstations, laptops en servers nodig. Met alleen een antivirusprogramma komt u niet meer weg. Wij bieden een totaalpakket waarbij we ongewenste gasten buiten de deur houden met een firewall, we zorgen dat onveilige software niet eens gedownload kan worden met een webfilter en we houden virussen, malware en ransomware buiten de deur met speciale beveiligingssoftware (endpoint security).

Wij helpen u graag om uw netwerk zo veilig mogelijk te maken.

Beveiliging

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen