Clouddiensten

Flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Cloud

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Is cloud iets voor u?

Bij online werken, oftewel werken in ‘de cloud’, valt of staat alles met een Internetverbinding en vooral ook de snelheid ervan. Wilt u buiten de randstad, met een mobiele verbinding, in een bosrijk gebied op een ‘Extern bureaublad’ werken, dan werkt dat waarschijnlijk niet goed en hebben wij tal van andere oplossingen voor u. Woont u in een van de grote steden met een snelle glasvezel, kabel, dsl of 4G verbinding, dan is de kans groot dat ‘de cloud’ uitstekend voor u werkt.

Wij denken graag met u mee.

Wat zijn de mogelijkheden?

Vrijwel alles kan ‘de cloud’ in. Of het nou volledig werken op een online werkplek is, mailen en documenten bewerken via Office 365 of bellen met een vast nummer of zelfs een complete telefooncentrale. In principe is alles mogelijk en kunnen wij dit voor u inrichten. Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u te bepalen wat in uw specifieke situatie het beste bij uw onderneming past.

Clouddiensten

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen