Clouddiensten

Cloud

Tegenwoordig noemt men bijna alles ‘de cloud’ en niet zonder reden. Bijna alles is mogelijk in de cloud! Hoewel de begrippen uiteen lopen wat nou precies ‘werken in de cloud’ is, richten wij ons liever wat er voor u mogelijk is. Maar belangrijker nog, wat er bij uw onderneming past!

Is cloud iets voor u?

Bij online werken, oftewel werken in de cloud, valt of staat alles met een Internetverbinding en vooral ook de snelheid ervan. Wilt u buiten de randstad in een bosrijk gebied op een ‘Extern bureaublad’ werken, dan werkt dat waarschijnlijk niet goed en hebben wij tal van andere oplossingen voor u. Woont u in een van de grote steden met een snelle glasvezel, kabel, dsl of 4G verbinding, dan is de kans groot dat dit een uitstekende oplossing voor u is. Wij denken graag met u mee.

Wat is er mogelijk?

Eigenlijk alles. Of het nou volledig werken op een extern bureaublad is, mailen en documenten bewerken via Office 365 of bellen met een vast nummer of zelfs een complete telefooncentrale. In principe is alles mogelijk en kunnen wij dit voor u inrichten. Wij gaan graag met u in gesprek om samen met u te bepalen wat in uw specifieke situatie het beste is.

Cloud- mogelijkheden

Voorbeelden van werken in de cloud zijn: extern bureaublad, mailen, documenten, bellen, back-ups

Datacenter

De servers staan in een datacenter met de volgende certificeringen.

  • ISO 9001
  • ISO 27001
  • ISO 14001
  • NEN 7510
  • PCI DSS

Mogen wij u van dienst zijn? Of wilt u meer weten?