VoIP telefonie

Uw telefooncentrale in de cloud. Flexibel en betrouwbaar.

VoIP telefonie (bellen via Internet)

Heeft u meerdere telefoontoestellen? Belt u nog ‘vast’ via KPN? Dan kunnen wij voor u gigantische besparingen realiseren.

Investeren in een nieuwe telefooncentrale is een dure aangelegenheid en volledig onnodig.

IT-gemak verzorgt turn-key telefonie oplossingen, altijd op basis van de laatste technieken en tegen scherpe prijzen.

Flexibel

U bent volledig flexibel met dezelfde hardware. Op die manier kunt u bij ons doorgroeien van 1 ‘recht toe recht aan’ telefoon naar een volledig call-center. Inclusief: wachtrijen, keuzemenu’s, huntgroepen (groepen die tegelijk overgaan), uitgebreide doorschakelingen, voicemail en pc integratie.

Wij helpen u graag om alle mogelijkheden door te nemen.

ZZP’ers

Wij kunnen een vast nummer op uw mobiel regelen. Zo bent u altijd op uw vaste nummer bereikbaar en indien gewenst kunt u met uw vaste nummer uitbellen d.m.v. een app. Zowel voor Android als iOS.

VoIP telefonie

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen