Mobiel apparaatbeheer

Centrale aansturing voor al uw mobiele apparaten.

Centraal uw mobiele apparaten beheren

Bedrijven werken steeds vaker met iPads voor het laten tekenen van werkbonnen of het tonen van een korte demo over een dienst of product. Al deze apparaten wil je kunnen monitoren, updaten en voorzien van de laatste gegevens. Ook de locatie tonen of het blokkeren bij diefstal is (helaas) steeds belangrijker.

Met mobile device management ofwel MDM, maken wij het mogelijk om op afstand deze apparaten te beheren. Hiervoor gebruiken wij jamf NOW. Dit is een laagdrempelige, relatief eenvoudige en zeer betaalbare oplossing voor iOS (Apple) apparaten. En omdat iPhone en iPads toch de meest gebruikte apparaten zijn in het bedrijfsleven, dé oplossing!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u een demo te geven en om u te helpen met uw apparaatbeheer.

Apparaten beheren

Al uw apparaten beheren in een centraal systeem;

Al mogelijk vanaf €2,00 per maand!

Mobiel apparaatbeheer​

Vragen? Hulp nodig?

U mag ons altijd bellen, maar indien gewenst bellen we u. Uiteraard wanneer het u uitkomt. We zijn u graag van dienst!

Vul uw gegevens in en wij regelen de rest.

aanbevelingen

Onze diensten.

Ondersteuning, beheer, beveiliging van uw netwerk. Wij zorgen voor uw medewerkers en apparatuur. Managed Services noemen we dat.
» Lees verder...

Een onafhankelijk advies om uw plannen vorm te geven. Wij helpen u daar graag mee. Als bestaande klant of als second opinion.
» Lees verder...

Uw data veilig, toegankelijk en apparaat onafhankelijk. Wij bieden u volledige online werkplekken maar uiteraard ook Office 365.
» Lees verder...

Uw bedrijfsdata is het belangrijkste wat u heeft, althans op ICT vlak. Wij zorgen voor het beveiligen en het back-uppen van deze data.
» Lees verder...

Cyber criminaliteit is aan de orde van de dag. Virussen en gijzelsoftware zijn de grootste bedreiging. Wij bieden u de best mogelijke beveiliging.
» Lees verder...

Uw website, online toepassing, een klant portaal of een webshop? Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van online omgevingen.
» Lees verder...

Bellen met een vast nummer of een complete telefooncentrale in de cloud. Wij verzorgen dit traject voor u. Van de aanvraag tot het inrichten.
» Lees verder...

Een stabiel en professioneel Wi-Fi netwerk. Gescheiden gasten en maximale beveiliging. Wij adviseren en realiseren uw wensen.
» Lees verder...

Hulp op afstand

Voor hulp op afstand heeft u eerst contact met ons nodig. Bel. 030-73 70 836.

TeamViewer op de Mac?

De volgende stappen moeten nog gevolgd worden om TeamViewer werkend te maken op de Mac.​
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Algemeen -> Open toch
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Toegankelijkheid > Slotje openen > TeamViewer toevoegen
  • Systeemvoorkeuren > (ikoon) Beveiliging en privacy > (tab) Privacy > Schermopname > Slotje openen als deze dicht is > TeamViewer toevoegen